Atentie la http://poze69.blogdns.com/ – Fura contul Yahoo!

V-am atentionat despre tentative de phishing (furt de informatii prin generarea unor pagini false ce imita unele veridice) de-a lungul timpului.
Iata ca se raspandeste una noua de curand, un site romanesc, care pretinde ca este un site cu poze (gen XXX, dupa denumire).

Prin Yahoo! messenger se primeste urmatorul link: hxtp://poze69.blogdns.com/, cu un mesaj asemanator celui de mai jos:

sall vrei sa ti arat ce site cu [poze mi am facut?
uite hxtp://poze69.blogdns.com/ trb sa te log si apar

Odata accesata pagina apare formularul de logare Yahoo! Mail. Dar, NU este deloc formularul Yahoo!, ci o tentativa de a pacali utilizatorul ca sunt necesare datele contului sau yahoo pentru a accesa acele poze minune.


poze69 fura contul yahoo


IP-ul escrocului care a realizat site-ul este: 109.96.42.174 (cu ISP: ClickNet Bucuresti). Cel putin de acolo tasta cand mi-a trimis mesajul de pe contul spart al unei colege.

Mare atentie la ce link-uri primiti de la prietenii vostri si ce faceti dupa accesarea lor. Niciodata nu va veti loga pentru contul Yahoo! de pe o pagina ce nu apartine Yahoo!


Idem cu orice alt serviciu de mail sau forum\blog pe care-l accesati.

Puteti pierde contul Yahoo! dintr-o simpla prostie si ar fi pacat.

Fiti cu ochii-n patru!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Atentie la http://poze69.blogdns.com/ – Fura contul Yahoo!”

  1. Tweets that mention FaraVirusi.com » Atentie la http://poze69.blogdns.com/ – Fura contul Yahoo! -- Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by Radu, andrei. andrei said: „Fişing” ! Şi filtrul Mozilla doarme 🙂 RT: @faravirusi: Atentie la http://poze69.blogdns.com/ – Fura contul Yahoo!: http://bit.ly/7RxJ5a […]

  2. madsparow

    doar cei care le bubuie mausul in masa sar putea loga pe o asemenea pagina si nu siar arunca ochi la ce este trecut in loc de adresa .

    asa cum credeam este deja inactiva pagina iar fapta asta mi se pare o dovada de prostie crasa si o tentativa puerila la care se preteaza pruncii din jiua de astazii

Leave a Reply