E-mail-urile de tip Spam cu reclame la medicamente sunt deja binecunoscute si mesajele “Buy cheap Viagra\Vicodin…” nu cred ca mai pacalesc pe nimeni.
Totusi, cand Facebook a devenit cel mai accesat site din lume (exceptand Google si Yahoo!), iar cei mai multi au un cont acolo… un e-mail de genul: “You have 5 or more unread message(s)…” poate fi tentant. Mai ales daca sender-ul este: Facebook (sau cel putin asa pretind).

Link-ul nu duce deloc spre site-ul facebook, asa cum pretinde textul, ci spre un site intermediar (hxtp://204.177.184.101/~lgg/simpson.html) si apoi directioneaza spre: hxtp://dreamyheard.com/ (un site care vinde medicamente)
Verificati intotdeauna daca adresa si domeniul spre care sunteti redirectionati este acelasi cu cel pretins, pentru ca altfel puteti fi pacaliti cu usurinta.


Gmail il vede ca spam si tentativa de phishing
Multumesc pt cenzurarea e-mail-ului
Enervant spam, l-am primit si pe yahoo si pe gmail… noroc cu WOT si atentia la acel antet…This message was intended for YOU. in loc sa zica mail-ul… clar spam…