O&O DiskImage 4.1 Professional – Backup cu licenta GRATUITA

O&O DiskImage 4.1 este un software de backup, ce previne pierderile de date. Cu ajutorul sau puteti crea imagini ale intregului PC sau ale unor partitii individuale.
In cazul in care ati pierdut ceva sau Windows-ul nu mai porneste se poate restaura usor si in siguranta imaginea creata.

O&O diskimage 4 gratuit

Optiunea DiskView ofera o imagine de ansamblu asupra intregului hard disk: spatiul liber, cel ocupat deja facilitand astfel managmentul acestuia.


Procesul de compresie aditional de tip BZIP2 creste semnificativ rata de compresie. O facilitate interesanta este transformarea imaginilor realizate in drive-uri vrituale (VHD), ce pot fi folosite in Microsoft Virtual PC, pentru a crea un computer virtual, ce poate fi utilizat in teste de diferite tipuri.
Se poate de asemenea programa captura acestor imagini la un interval regulat de timp, pentru a se asigura ca datele nu vor fi pierdute in mod accidental.

O&O DiskImage ofera diferite metode de a crea o imagine. Se ofera de asemenea optiunea de a salva doar sectoarele modificate intr-o imagine de tip incremental.

CD-ul bootabil inclus permite restaurarea rapida si facila a oricarei parti din sistem, atunci cand Windows-ul refuza sa porneasca din diverse motive, de cele mai multe ori virusi sau programe incompatibile.

Pentru a obtine aceasta versiune in mod GRATUIT printr-o promotie speciala accesati site-ul de mai jos :
http://www.oo-software.com/home/de/special/uzt1568/


Completati cu o adresa valida de e-mail si apasati butonul albastru.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “O&O DiskImage 4.1 Professional – Backup cu licenta GRATUITA”

  1. drWoo

    Salut, am primit licenta, dar este vorba despre O&O Migration Kit for Windows 7 nu DiskImage 4.1! Am mai primit si alte licente free de la ei in trecut…. Am gresit eu cu ceva?

  2. drWoo

    tot mai intru din cand in cand pe link-ul ala, dar nu s-a schimbat nimic: O&O Migration Kit for Windows 7

  3. happyday

    am ramas surprins de backupul win 7. fan acronis fiind, nu ma asteptam la ase rezultate bune din partea astuia. pare-se w7 e un pic diferit fata de “viziunea” lui bill…chiar functioneaza ­čÖé .

Leave a Reply