Se raspandeste un nou email de tip phishing vizand clientii ING. Are subiectul ” Important “ si pretinde ca este trimis de la adresa: Master Card <ing@ig.ro>
Continutul sau este urmatorul:
Stimate client ,
Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.
Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata Banca ING.
Administratia va solicita sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si isi exprima recunostinta pentru cooperarea dvs.
2006-2012 Banca ING Toate drepturile rezervate.
Vi se indica un hyperlink, in spatele caruia se ascunde o alta adresa, nu cea pe care o vedeti in email. Dand click sunteti directionati spre site-ul: http://mail.aycockcpa.com/ , care este un site fals. Nu-l accesati si nu introduceti datele cerute acolo.
Site-ul oficial ING Home Bank este: www.homebank.ro
Multumesc lui Farcas Gelu Danut pentru atentionare!










Si eu am trimis raport azi dimineata pentru acest site la google , firefox, Ing..etc inclusiv la administratorul host-ului.
Scorpyo: Trimite-ne si noua pe viitor email-urile suspecte.
…ok,asa am sa fac.
si eu am primit astfel de emai dar nu am dat link vazand ca adresa e cu totul altceva http://mail.aycockcpa.com/. cei ce primesc astfel de mesaje sunt sanse mari sa fie client ing nu si daca-i asa inseamna ca li sa furat celor de la ing vreo baza de date a clientilor.intreb ca eu am un card la ei.
va rog uitati-va la el
Am primit un astfel de mesaj pe mail si in loc de ING era UNICREDIT TIRIAC.