Contact

Contact

E-mail: faravirusicom@gmail.com
Web: www.faravirusi.com

Astept comentarii si sugestii legate de postarile actuale sau ce ati dori sa vedeti pe acest site.


Pentru contracte de publicitate pe acest site, contactati-ne la adresa de e-mail:
faravirusicom@gmail.com

Pentru promovarea acestui blog pe site-ul dumneavosatra puteti folosi acest banner si codul aferent:

17 responses to “Contact”

  1. Mihai

    Foarte frumoasa restilizarea site-ului. O sa dureze un pic pana ma obisnuiesc cu noul FaraVirusi.com.
    Bravo!

  2. Andrei M

    Felicitari pentru noul look. E fresh, imi place.
    Cat despre sondajul in curs cred ca se putea adauga si G-Data ca optiune :)
    Toate cele bune

  3. Geo

    Interesant noul look! Asa, de Paste? :)

  4. Radu

    Multumesc pentru comentarii si aprecieri.
    Am vrut demult sa-l implementez, dar fie nu am avut timp, fie nu am avut suficiente cunostinte pentru a-l optimiza.

  5. cip

    Mda… Mie nu imi place. E un albastru prea strident, Fontul la FARAVIRUSI.COM nu imi place.
    Nu e bai, continutul conteaza. Si asta e de nota 10, e unic, cred, in peisajul netului romanesc.

    1. happyday

      ai dreptate. si eu cred ca e un albastru asa strident ca ma pravalesc in intensitatea lui. cre’ ca e chestie de hipnotism pana la urma…odata intrat pe blog aicea iti faci veacul … :)
      afirmatia cu peisajul ma depaseste total: afara de cateva wallpapers ( hartii pe perete mai pe romaneste) nu prea am vazut ase privelisti grozave…ori nu inteleg io…o fi un peisaj mai special poate…

  6. Marius

    Am si eu o problema…
    Cu messengeru’
    Vorbeam azi-dim cu niste prieteni
    Si deodata da buzz la 2 fete cu care vorbeam
    Si daca intru pe celalat id este la fel.
    Daca intru si la celalat pc la fel
    Este un virus?

    1. Radu FaraVirusi(com)

      @Marius: Doar buzz sau trimite si alte mesaje?
      Trimite-mi te rog prin e-mail un log HijackThis.

  7. CosTin

    Ohooo. new look.

    Frumos si coincidenta face ca atunci cand imi voi cumpara domeniu la rebusulvietii, vreau sa pun aceeasi tema.
    Vroiam sa te intreb daca esti interesat de un link exchange si de bannere. Imi place fara virusi si il citesc des.
    Chiar de aici am aflat si de unele licente la antivirusi.
    Bravo man, faci o treaba buna. Imi place , sincer.
    Numai bine !

  8. Alin

    Cred ca ar trebui sa scoti bannerul ala cu “remedii naturale in cancer, bla bla bla”… nu are nicio legtura cu site-ul tau si suna foarte a … scam!

    1. Radu FaraVirusi(com)

      @Alin: Acolo sunt reclamele platite ale blog-ului. Daca ai si tu ceva de promovat, este bine-venit un banner, atat timp cat nu face reclama la materiale pornografice, warez, droguri, etc.

  9. mascotzel

    aveti un mail de la mine. bafta!

  10. adiseni

    Sunt abonat la grupul “claudiachelan@yahoogroups.com”, un grup de sprijin al unei fete bolnave si am primit urmatorul e-mail.

    “Buna ziua,

    Numele meu este Mufturel Augustin-M si reprezint un ONG din Dr.Tr.Severin: Asociatia NIKE de Dezvoltare si Ajutorare (ANDA) care am pus in miscare un proiect menit sa ajute pe cei care au nevoie de donatii – in genul domnisoarei Claudia, rezultatul proiectului il gasiti la http://www.ajuta-ma.org (donatiile se fac prin intermediul serviciului celor de la GECAD Epayment).
    De ce va deranjez cu acest mesaj? Din doua motive:
    1. ANDA (care e acronimul asociatiei a fost numele surioarei mele care a murit acum 20 de ani exact cand implinea 1 an din cauza unor malformatii congenitale) si Claudia (am auzit la radio de ea si nu am retinut toate datele – am cautat ceva timp pana am dat de site) sunt cele doua persoane care m-au indemnat sa fac acest proiect.
    2. Dvs aveti experienta si aveti deja in aceasta baza de date oameni care pot ajuta si alte cazuri – cum sunt cele de pe site-ul nostru. Doream doar sa ne facem cunoscut proiectul (realizarea lui a fost destul de costisitoare si anevoioasa dar partea cu mediatizarea e si mai si) si incercam sa gasim ajutor din orice sursa.

    Va multumim si ne cerem scuze daca v-am deranjat in vreun fel.
    Claudia, sa iti revi complet cat mai repede!!!

    Cu drag,
    Augustin-Mihai ”

    Eu cred ca adresa http://www.ajuta-ma.org e o incercare de inselatorie. Se poate verifica si face ceva in privinta asta?

    1. Radu FaraVirusi(com)

      @adiseni: Am verificat unul din cazurile prezentate pe site si este veridic. A fost intr-adevar publicat si in ziarele mentionate si corespund toate datele.
      Se pare ca nu este inselatorie.

  11. adiseni

    Atunci e in regula. Tocmai de asta am si cerut parerea aici, stiind ca e un blog frecventat de multa lume care poate discerne intre un site cu intentii bune si o inselatorie. Multumesc pentru raspuns.

  12. iosif

    Radu, ce program de backup imi recomanzi? Recomanda-mi unul free si unul cu bani, pliz. Thx

  13. yo9fah

    @iosif: Macrium Reflect este superb și free, iar cu bani acronis … părerea mea ! ;)

Leave a Reply