Forum

Pentru discutii despre programe antivirus, firewall si alte solutii de securitate, dar mai ales in cazul unei virusari a PC-ului va invitam sa postati mai jos.


863 responses to “Forum”

 1. Salomia george

  am instalat un windows xp acum cateva minute si vreau sa deschid security centre din control panel, calculatorul se blocheaza si se restarteaza. CE ARE?

 2. andreea

  Buna, am si eu o problema, am avut pe un stik poze salvate de cativa ani incoace dar de curand mi-a aparut un folder gol cu terminatia scr si nu mai puteam sa vizualizez pozele plus ca la foderele cu poze la detalii imi aparea economizor ecran nu am stiut despre ce e vb si am descarcat un antivirus (avira) am scanat leptopul si stik. dupa scanare mi-a aratat ca a gasit 72 de virusi. In momentul cand am verificat stik nu mai aveam nici o poza pe el dar memoria era aceasi ca si cand aveam pozele pe el. Am verificat antivirusul si am gasit toate pozele in carantina, nu le pot vedea,am dat sa le restaureze a mers dar nu mi le mai arata ca foldere cu poze imi apare o casuta ciudata cu terminatia scr. si nu le pot deschide cu nimic plus ca toate folderele au 275k foarte putin fata de cate poze aveam in fiecare folder. As dori sa stiu daca mai pot recupera cumva pozele de pe stik sau din carantina. multumesc

  1. virus2009

   Acel 275k reprezinta exact infectia ca spatiu ocupat , ai exact numarul total de fisiere ce le-ai avut pe stick.

   Este tip de infectie cum era Jefo prin 2007 daca imi amitesc eu bine, sunt si altii dar asta chiar mi-a ramas in minte deoarece dupa o scanare gaseam mii de infectii , exact cu numarul de fisiere .jpg, etc….

   Daca ai inca spatiul ocupat pe stick ca marime cu cel de dinainte recomand sa nu il mai porti si pe la alti prieteni, etc…. , aici a jucat un rol foarte important protectia insuficienta a pc-ului in care sa introdus acel stick cit si a stickului .

   Ruleaza un mini windows (il gasesti pe hirens boot cd) , o distributie de linux, etc …(Parted Magic , ubuntu, Slax ca e mic) si dupe pe stick si vezi ce poti recupera , in nici intr-un caz pe un windows ce ruleaza de pe hard.

   Am banuiala ca nu intelegi mare lucru din cele spuse mai sus , spune-ne dupa aia ce ai rezolvat.

 3. daniel

  Free 1-Year License Bitdefender Total Security 2015 (100% discount)
  Terms and Conditions

  This is a 1-computer 1-year license, for home use
  You get free upgrades for one year
  No free tech support. Want free tech support? Then get Bitdefender Total Security 2015 with free upgrades.
  You must get your license key before this offer has ended and activate/register that key within 30 days

  http://sharewareonsale.com/s/bitdefender-total-security-giveaway-sale

1 16 17 18

Leave a Reply