Malwarebytes Anti-Malware – solutie eficienta anti-spyware

Acum cateva luni bune scriam despre Super AntiSpyware (SAS) (pe blog-ul meu anterior), ca unul din cele mai bune, daca nu cel mai bun program anti-spyware.

Intre timp am mai descoperit un program, pe care am avut timp sa-l testez in conditii “extreme” de cateva ori.
Se pare ca este la fel de bun ca Super AntiSpyware si uneori chiar mai eficient.
Spre deosebire de SAS, acesta are o gama mai larga de acoperire detectand pe langa spyware / adware / troieni si worms, rootkits si backdoors fiind axat totusi pe primele 3.

Ca si SAS, curata chei infectate din registry, fisiere si chiar virusi activi in memorie reusind astfel sa faca ceea ce de multe ori un antivirus obisnuit nu poate.
De asemenea tot un lucru comun celor doua programe este faptul ca ofera doua versiuni: una gratuita (fara protectie in timp-real), si una pro ce costa 25$. (pe viata)

Are actualizari zilnice si o viteza buna de scanare.
In cazul infectiilor cu adware / spyware (programe care afiseaza multe ferestre pop-up, mesaje gen: “Your computer is infected. Please download antivirus software”, schimba home page-ul browser-ului, etc.) puteti incerca cu incredere Malwarebytes Anti-Malware si in majoritatea cazurilor va fi suficient pentru a scapa de neplaceri.

Pentru download si alte detalii: https://www.malwarebytes.org/mbam.php

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Malwarebytes Anti-Malware – solutie eficienta anti-spyware”

 1. drunk

  🙂 Radu, tu incerci sa faci treaba buna si-ti iese probabil, dar CE lauzi tu aici 🙂 “care am avut timp sa-l testez in conditii “extreme” de cateva ori.” pai ce intelegi tu prin conditii extreme ? “malwarebytes” este cel mai slab program antimalware care l-am testat vre-odata ! crede-ma l-am testat in conditii “extreme”, incearca a-squared 4.0 free (or buy pro 4 realtime) ( https://www.emsisoft.com/en/software/free/ ) dar fa o comparatie intre mizeria de malwarebytes pro sau care vrei tu si a-squared free si testeaza-le !! Poate iti schimbi parerea !!

 2. drunk

  Radu bun e oK ! Nu te pot contrazice, fiecare cu parerea lui ! M-ar interesa ce folosesti in prezent ca solutie (solutii) de securitate, in prezent eu folosesc Norton IS 2009 + Vipre AV+AS + Sunbelt Firewall, iar pe VirtualBOX Kaspersky IS 2009+ Outpost IS + a-squared, si pot sa zic ca nu exista nici o problema nici pe win nici pe virtual. Despre noul Vipre ce parerea ai ? cat si despre Norton in general. Tu ce folosesti ?

 3. Intr-o lume PLINA DE VIRUSI… » Blog Archive » Conexiunea internet dezactivata dupa virusare - ce pot face ?

  […] cateva metode de a va recupera conexiunea la internet dupa devirusare. De multe ori, o scanare cu Malwarebytes Anti-Malware va rezolva situatia, insa pentru restul cazurilor iata ce puteti […]

 4. FaraVirusi.com » Malwarebytes Anti-Malware nu se mai instaleaza! Ce ma fac ?

  […] vei dori sa te abonezi la feed-ul RSS pentru a primi noutatile de pe aceasta pagina.Va recomandam Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) si Super AntiSpyware (SAS) ca cele mai bune solutii pentru stergerea virusilor de tip […]

Leave a Reply