Malwarebytes Anti-Malware nu se mai instaleaza! Ce ma fac ?

Va recomandam Malwarebytes Anti-Malware (MBAM) si Super AntiSpyware (SAS) ca cele mai bune solutii pentru stergerea virusilor de tip spyware si adware.

Ei bine, creatorii de spyware au aflat si ei acest lucru si ultimele programe de tip “antivirus fals” nu mai permit instalarea sau actualizarea si scanarea cu MBAM sau SAS.

Totusi exista o solutie pe care vi-o prezint mai jos. Astfel pentru a putea instala si scana cu cele doua programe un PC infectat procedati asa:

Descarcati kit-ul de instalare.
Apoi navigati in calculator la Start-> Run si scrieti: devmgmt.msc si apasati Enter.
Apoi in meniul View bifati Show hidden devices. Cautati apoi in Non-Plug and Play Drivers ceva asemanator sau chiar TDSSserv.sys.
Click-dreapta pe el si alegeti Disable, apoi restartati PC-ul.
Apoi redenumiti mbam-setup.exe sau superantispy.exe in test.exe, il instalati si dupa update faceti o scanare completa stergand infectiile gasite.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

19 responses to “Malwarebytes Anti-Malware nu se mai instaleaza! Ce ma fac ?”

 1. nicolae

  Foarte utila solutia data,Multumesc!

 2. Mariustom

  Vă mulţumesc muuult, într-adevăr foarte utilă soluţia. M-a ajutat foarte mult.
  Datorită vouă am reuşit să-mi curăţ sistemul.

  Mulţumesc, sunteţi admirabili.

 3. Moni

  Buna ! Ce fac daca in Non-Plug and Play Drivers nu gasesc TDSSserv.sys.?

 4. Moni

  Radu,eu am instalat pe Computer Avg,insa am observat ca sunt virusi pe care nu ii poate sterge. Am crezut ca sunt necesari acei pasi si abia apoi sa instalez malwarebytes anti-malware

 5. Moni

  S-a rezolvat ! Multumesc !

 6. Stefa Media Srl » Spyware. Identificare, detectare, curățare

  […] sau SUPERAntiSpyware Free Edition. Sunt cazuri. Am descoperit pe site-ul faravirusi.com o posibilă rezolvare. N-am testat-o și de aceea o prezint cu ghilimele de rigoare: “Descărcați kit-ul de […]

 7. alina

  ma poate ajuta cineva ?? am un malware in computer pe care lam luat prin bs-player si nu il pot scoate cu nici un program! culmea e ca nu te lasa sa faci nici updates la windows sau orice program de curatare cum e spydoctor, daware , hijack,a-squared sau armor, etc ..Microsoft® Windows® Malicious Software Removal Tool (KB890830)
  nu merge nimik din toate astea! mai exista vreo posibilitate inafara de formatarea computerului???

 8. alina

  mi-a aparut si un trojaner care se numeste win32/RENOS.DZ toate programele de curazare pe care le-am folosit, mi-au indicat bs-player, acum 2 zile i-am facut update la player si asha l-am achizitzionat! deci in final am un malwhere si un trojaner in computer cu care nu ma descurc delok ! am incercat si hijack si nu merge ! imi blocheaza tot computerul, si ii face ecranul la comp. albastru de parca ar vrea sa il formateze! acum nu stiu nici eu daca asta e normal!??? presupun ca vrea sa intre in bios !!?? si chiar daca ar fi normal sa intre hijack in bios, nu cred ca este normal sa blocheze tot computerul ! folosesc si tuneUP care este platit si tot nu i da de cap!

 9. alina

  intrebare ! funczioneaza si cu vista in germana? am notebook,( laptop) si ca antivirus folosesc avira! se poate descarca fisierul de la avira si pe usbstick? deja cred ca pun cam multe intrebari ! sorry multzumesc mult!

 10. remus

  cum fac sa sterg xp antivirus pro ce program trebuie sa folosesc
  multumesc anticipat

 11. c@t@lin c

  @ Remus , incearca cu MBAM in safe mode , daca nu merge poti sa instalezi Spyware Removal , il folosec si eu si gaseste rootkiturile si implicit troienii , daca nu-ti place softul incearca Spyware Terminator versiunea 2.6.6 ambele scaneaza foarte rapid si gaseste infectiile din calculator…..bafta!

 12. Alexandra

  Si eu am o problema,nu merge sa instalez nici un antivirus,firewall,unealta de curatat virusi,sau orice alt program antivirus si nici nu merge sa intru in safe mode.Am sa incerc si varianta cu cd ul,dar daca nici asta nu merge ,ce alta optiune mai am? Nu as vrea sa reinstalez windowsul.

 13. dan ababei

  Daca am Mbam Pro pe Win7 si instalez actualizarea KB890830,nu se bat cap in cap?Am citit ce conditii are instalarea acestei actualizari si-mi cam da cu zecimale.

 14. Anonim

  Da eu nu gasesc TDSSserv.sys. si am urmat pasii

Leave a Reply