Panda Internet Security 2009 – 1 an licenta GRATUITA

Panda ofera pentru Softonic 1 an de licenta gratuita pentru programul sau: Panda Internet Security 2009.

Detectia modulului antivirus este una satisfacatoare insa sub alte programe, gen: Avira, Kaspersky, Norton AV 2009.

Totusi daca nu aveti o alta licenta il puteti folosi cu incredere, asta mai ales pentru ca incorporeaza si alte module: anti-spam, firewall, backup&restore, anti-phishing. parental control.
Licenta se obtine astfel:
Navigati la aceasta pagina: https://en.softonic.com/
Completati datele cerute

Va fi nevoie sa activati contul creat si astfel veti primi un e-mail cu subiectul: Confirm your registration with Softonic. Urmati acel link pentru activare.

In continuare intrati pe aceasta pagina: https://en.softonic.com/christmas si asteptati sa se incarce jocul respectiv.

Jucati acel joc si veti primi imediat dupa terminarea lui un e-mail cu cadoul de la Softonic: o licenta GRATUITA timp de un an pentru Panda Internet Security 2009.

Urmati instructiunile din acel e-mail si o puteti obtine.
Mult succes!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “Panda Internet Security 2009 – 1 an licenta GRATUITA”

 1. ali

  nu imi merge adik nu pot sa il iau

 2. yo

  Ce rahat. Mai bine intru direct pe pagina oficiala! :)))

 3. VenoM12000

  Mie nu-mi porneste nici un joc..

 4. VenoM12000

  Raducule,urmez link-ul cu jocul si imi apare practic un wallpaper,nimic de butonat si nu pare sa se incarce nimic,am asteptat si jumatate de ora.Apoi mi-m facut cont si la nemti,aceasi chestie… are cineva vreo idee??

 5. VenoM12000

  Mai stii cumva alta modalitate de a procura regitration key-ul? Ca m-am cam sarurat de instalat si dezinstalat antivirusul. Merci

 6. VenoM12000

  Thanks dude,merge,dar cred ca pot folosi licenta doar o data,nu? Adica,dupa ce expira si dezinstalez/reinsalez antivirusul si ma re-inregistrez cu e-mail,nume,etc,nu se “inteapa” astia de la Panda? Ca daca nu,pot face la nesfasit asta,nu ma deranjeaza,macar nu o fac la doua saptamani..! Merci mult. Totusi nu sant de pararea baietilor care zic ca Panda ingreuneaza sistemul,eu il fofosesc de mult si n-am avut probleme,adica jucam si jocuri ce solicitau sistemul binisor, lasam net-ul pornit,Panda la fel(bineanteles)si intre timp downloada ceva si de pe FileList,fisiere mari,si nu m-i se pare ca mergea greu. Da’ ma rog, gusturile nu se discuta. Tu ce crezi,poate esti mai in “tema”?

Leave a Reply