Atentie !! Spybot Search & Destroy 2009 – un nou software rogue

Acum probabil ca stiti ce reprezinta un software de tip rogue. Daca nu puteti citi din nou aici.

Ei bine, creatorii acestora sunt din ce in ce mai inventivi si am aflat de un nou astfel de program denumit Spybot Protection 2009, care incearca sa imite binecunoscutul Spybot – Search & Destroy, un program foarte utilizat.

Astfel userii pot fi pacaliti cu usurinta crezand ca Spybot a scos o noua versiune pentru anul 2009. De fapt site-ul oficial este cel de mai sus, iar Spybot Protection 2009 NU EXISTA.

Programul este promovat prin e-mail-uri de tip spam care provin de la adresa: internet.clientservice@gmail.com


Adresa site-ul FALS contine cuvintele 2009 acces spybot, iar aspectul sau, care incearca sa imite sigla si layout-ul celui original se poate vedea in poza de mai jos.

Din fericire nu exista pana acum nici un link de download al soft-ului periculos, insa din nefericire cei care vor cadea in capcana sunt obligati de site sa se inscrie si sa plateasca o suma de bani pentru a descarca aceasta pretinsa versiune de Spybot Search & Destroy.

Deci, atentie pe unde navigati si ce descarcati!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Atentie !! Spybot Search & Destroy 2009 – un nou software rogue”

  1. Bogdan2901

    Multumim de informatie ;).Dar oricum nu am auzit de programul asta 😀

  2. Mikay

    Eu am mai dat de el cand aveam pc-ul infectat, dar nu l-am descarcat pentru ca virusii ma trimitea pe acel site si nu descarc nimic, cand ma trimite aiurea pe net.

Leave a Reply