Ad-Aware anti-spyware Versiune Aniversara – GRATUIT

Lavasoft a lansat versiunea aniversara a binecunoscutului lor program Ad-Aware. Anul 2009 marcheaza implinirea a 10 ani de existenta iar versiunea 8.0 lansata cu aceasta ocazie este oferita GRATUIT tuturor utilizatorilor.

Aceasta versiune aduce protectie in timp real, stergerea cache-ului pentru Firefox, Internet Explorer si scanare anti-spyware din meniul contextual al Windows-ului.

Iata lista completa a functiilor acestei editii aniversare.

Ad-Watch Live – protejeaza in timp real impotriva rularii si accesarii unor programe\procese infectate.
Protectie impotriva unei categorii largi de malware – spyware, troieni, rootkit, keylogger, etc
Indepartarea programelor de tip rootkit – programe care se ascund de scaner-ul obisnuit pentru a putea prelua controlul asupra PC-ului.
Detectie, stergere si curatare pentru toate programele malitioase detectate
Actualizare automata

Acest program este excelent pentru a completa protectia GRATUITA a PC-ului dumneavoastra daca ati ales spre exemplu Avira AntiVir FREE care nu contine detectie adware\spyware.
Programul poate fi descarcat GRATUIT de aici: https://ad-aware.en.softonic.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Ad-Aware anti-spyware Versiune Aniversara – GRATUIT”

 1. Dan

  Salut,vreu sa stiu daca face c-am acelasi lucru cu spybot.eu am avira premium,spybot si acum Ad-Aware.Vreau sa stiu daca-i bine asa,sau pot renunta la spybot?

 2. robert

  Da, este f bun,iar interfata mult mai prietenoasa si mai deschisa..se poate vedea carantina si setarile in aceiasi fereastra cu scanarea, ceea ce e util, deoarece nu trebuie sa intri in alt meniu.Setarea la scanare are modul suplimentar antivirus si mai este si ad watch, protectia reala,nu mai afiseaza in schimb nr de semnaturi, sau n-am fost eu atent.Oricum, e imbunatatit

 3. robert

  Dan, tine-ti spybot-ul..ambele se completeaza ca ntr de semnaturi

 4. kro

  am instalate avira antivirus premium, pc tools threatfire si online armor free. sa instalez ad-aware si/sau spybot? nu s-or calca toate pe picioare? e important si impactul pe care l-ar avea asupra sistemului.

 5. kro

  programele le am instalate doar de cateva zile. ma interesa dpdv al securitatii daca ad-aware/spybot ar fi adus ceva in plus fara sa afectez dramatic viteza calculatorului.

Leave a Reply