Ce perioada a trecut de la ultima infectie a Pc-ului ? – Rezultate sondaj

Iata ca si al doilea sondaj a ajuns la final: 516 votanti, iar rezultatele nu sunt chiar atat de rele.

Desi 21% dintre votanti s-au virusat in urma cu 2-3 zile, un procent de 26% are cel putin 6 luni si cel mult un an de la ultima infectie, ceea ce e un lucru demn de laudat.

Este interesant si faptul ca 8% dintre cei care au participat la sondaj nu s-au virusat niciodata si ii felicit pe aceasta cale. Inseamna ca au folosit produse bune de securitate si au fost de asemenea atenti la ce descarca\ruleaza si ce pagini web viziteaza.

De astazi este disponibil un al 3-lea sondaj: Ce conteaza cel mai mult in alegerea unui antivirus ?.
Pentru acesta v-am lasat posibilitatea de a alege pana la 3 variante de raspuns. Nu va fie frica sa o alegeti chiar si pe cea cu “crack-uri”, pentru ca nu va contorizeaza nimeni si este un gest de sinceritate la urma urmei.

Spor la votat!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Ce perioada a trecut de la ultima infectie a Pc-ului ? – Rezultate sondaj”

 1. Bogdan2901

  Eu am ales 2-3 zile, dar aia era atunci….de atunci nu m-am mai virusat 🙂

 2. Fane

  daca nu te-ai virusat niciodata nici nu sti ce-i ala virus si nici nu sti cum sa te feresti. aia care nu s-au virusat niciodata sunt din aia, care din tot internetul stiu doar 2-3 pagini si lucreaza doar cu 2 programe pe calculator pe care i le instaleaza altcineva.

  am vreo 2-3 luni de cand mi-o virusat calculatorul aia mica.

 3. Dorin

  D-le Radu,nu stiu daca am facut bine sau nu,am inregistrat Regisrtry Mechanic de la Tools,de atunci viteza calculatorului meu oricum modesta a incetinit considerabil.Nu stiu daca el este de vina (RM) dar la incercarile mele de a-l sterge nu reactioneaza (imi spune ca e ceva in functiune si sa-l opresc pentru ca sa ii pun lui delete) .Poate ma sfatui-ti ce sa fac.Sunt foarte atent la tot ce ne sfatui-ti,va multumesc!

Leave a Reply