ESET NOD32 versiunea 4 a fost lansat


Eset a lansat versiunea 4 a programelor NOD32 si Smart Security.
Pe langa protectia cunoscuta oferita de programele Eset, din care se remarca motorul euristic excelent si impactul redus asupra resurselor sistemului, iata ce modificari importante aduc aceste noi versiuni.

Smarter Scanner – de multe ori virusii nu patrund in retea in modurile traditionale. Acum NOD32 scaneaza conexiunile criptate SSL, cum ar fi HTTPS si POP3S, asigurand detectia obiectelor ascunse ce ar putea contine o amenintare la adresa PC-ului.

Clean and Safe Email – Scanarea e-mail-urilor primite in clientii: Microsoft Outlook, Outlook Express, Mozilla Thunderbird, Windows Live Mail, Windows Mail si altii care folosesc conexiuni POP3/IMAP.

Removable Media Security – Astazi virusii se raspandesc prin stick-urile USB iar acum NOD32 scaneaza fisierul autorun.inf de pe acestea in primul moment dupa conectarea lor la PC pentru a descoperi un eventual virus ascuns pe acesta.

System Tools – Au fost incluse in program ESET SysInspector si ESET SysRescue pentru o diagnoza si o dezinfectie chiar si mai buna a sistemului.

Self Defense – protectia propriilor procese\fisiere contra modificarilor induse de un virus.

Firewall-ul Eset are acum functia Learning-mode si filtrul AntiSpam a fost de asemenea imbunatatit.

Alte modificari si detalii gasiti aici: http://www.eset.com/products/nod32.php

Download: http://www.eset.com/download/free_trial_download_int.php

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “ESET NOD32 versiunea 4 a fost lansat”

 1. crysty2k5

  Sper sa concureze la propriu celelalte…

 2. george

  Pai si fata de ultima ta revizuire in stadiu beta…cand nu era chiar “forte”, cum sta?!

 3. gutiii

  Link-ul de download este pentru versiunea 3. šŸ˜€

 4. florin

  Acelasi AV mediocru ce se bucura de o publicitate exagerata , rata slaba de detectie ma bucur ca nu am dat banii pe asa ceva si am cumparat KIS , diferenta e de la cer la pamant, acest AV m-a determinat acu vreo 2 ani sa formatez intre HDD-ul din cauza unui wierme , bleah .

 5. Intr-o lume PLINA DE VIRUSIā€¦ » Blog Archive » Eset NOD32 4.0 - ghid setari recomandate

  […] cum anuntam ESET a lansat versiunea 4 a programului NOD32 si Smart Security. Detalii aici. Astfel va voi prezenta in premiera, pentru un blog de securitate, ghid-ul de setari recomandate […]

Leave a Reply