CeBIT 2009 si-a deschis portile

CeBIT (Centrum der Buro- und Informationstechnik) este cel mai mare targ expozitional de calculatoare din lume, organizat de Deutsche Messe AG.

Este gazduit in fiecare primavara in Hanovra, Germania fiind un barometru al calitatii in tehnologia informatiei prezentand cele mai noi inovatii in domeniu. Zilnic alaturi de standurile pentru vizitare vor fi organizate conferinte pe aceleasi teme sustinute de experti in domeniu.

Grupurile tinta sunt utilizatorii industriali, din sectorul de retail, banci, sectorul de servicii, agentii guvernamentale, stiinta sau orice persoana pasionata de stiinta. Cu o suprafata expozitionala de 450.000 m2 si cu peste 480.000 de vizitatori, este cea mai mare manifestare de acest gen.

Expozitia a fost organizata an de an inca din 1986 si are peste 6.200 de expozanti din 70 de tari.

Anul acesta se va desfasura in perioada 3-8 martie, avand 4300 de participanti din 69 de tari, astazi fiind prima zi expozitionala.
Romania va fi reprezentata de 19 firme expozante.

Producatorii antivirus sunt de asemenea prezenti, lansand noile programe si sustinand conferinte pe teme de securitate.
Avira va putea fi vizitata in hala 11, standul D19 unde vor prezenta noua versiunea Avira AntiVir 9.

Kaspersky va fi prezent in aceeasi hala, la standul D37. Acolo vor prezenta versiunea beta a Kaspersky Open Space Security 8.0 si de asemenea noile versiuni ale Kaspersky Mobile Security.
Astazi, Eugene Kaspersky va sustine o prezentare despre infractiunile cibernetice si modurile de a lupta impotriva lor.
Maine, Magnus Kalkul si Vitaly Kamlyuk vor discuta despre tendintele actuale in luma virusilor si vor dezvalui si cateva dintre planurile Kaspersky pentru viitoarele sale produse.

Daca aveti drum spre Hanovra merita sa vizitati aceasta expozitie pentru a privi nu numai noile tendinte in lumea securitatii IT dar si noile produse si tehnologii ale multor firme de renume: Sony, Toshiba, etc.

Site-ul CeBIT: www.cebit.de

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply