W32\Downadup – noi solutii de dezinfectie

W32\Downadup, cunoscut si ca W32\Kido sau W32\Conficker persista in a infecta PC-urile din intreaga lume si variantele nou aparute sunt dificil de indepartat din calculator.

BitDefender a dezvoltat un site special cu informatii despre acest virus, doua programe de indepartare a lui din PC-ul personal si de asemenea din retea (NOU).

In plus site-ul ofera si scanare gratuita, ce dureaza doar 30 de secunde, ce va detecta prezenta unei infectii active cu W32\Conficker in PC.

Site-ul poate fi accesat la una din adresele: https://www.downadup.org/ sau https://bdtools.net/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “W32\Downadup – noi solutii de dezinfectie”

  1. dragosbm

    Mii de mulţumiri pentru ponturile pe care ni le dai. Aceste Removal Tools sau Online Scanners chiar te ajută să scapi din situaţii nasoale.

  2. adrian

    salut ! am o problema si nu pot sa ii dau de cap ! in urma cu ceva timp am avut instalat comodo internet security ( fara antivirus , doar firewal) , acum vreau sa trec iarasi la el , dar cand vreau sa il instalez imi spune ca este deja instalat in pc-ul meu !! am incercat multe programe de sters , dar niciun rezultat !! am incercat sa instalez comodo pro , dar raspunsul este acelasi !! am incercat si cu sistem restore , la fel !!! Intrebare : Ce dracu’ sa mai fac , sa dau cu pc-ul pe geam :)) ??! acum am online armor free , daca nu reusesc cu comodo , raman cu el !!

Leave a Reply