Symantec Endpoint Protection – licenta GRATUITA

Symantec Endpoint Protection 11.0 reprezinta cea mai importanta imbunatatire a produsului antivirus enterprise din ultimii ani.
Produsul combina Symantec AntiVirus cu tehnologii avansate de prevenire a amenintarilor intr-un singur software ce livreaza o protectie fara rival impotriva malware pentru laptop-uri, desktop-uri si servere.

Pentru a proteja clientii impotriva amenintarilor cunoscute de azi si a celor necunoscute de maine, Symantec Endpoint Protection include tehnologii proactive care analizeaza automat comportamentul aplicatiilor si comunicatiile in retea pentru a detecta si bloca in mod activ atacurile. Clientii au la dispozitie antivirus, antispyware, firewall, solutii de prevenire a intruziunii bazate pe host si pe retea, si controlul aplicatiei si dispozitivului, toate intr-o singura solutie usor de instalat si administrat. Symantec Endpoint Security reduce costurile administrative asociate cu administrarea mai multor produse pentru securitatea clientilor prin integrarea tehnologiilor avansate de la Symantec, Sygate, Whole Security si Veritas. Aceasta ofera eficienta operationala, punand la dispozitia clientilor o solutie performanta, perfect integrata, care opereaza pe diverse platforme si pentru care este asigurat suportul din partea unui singur producator.

Am primit informatia ca Symantec ofera licenta GRATUITA pentru acest produs pana in luna octombrie, prin simpla inregistrare pentru un trial, aici: https://www.symantec.com/business/endpoint-protection

Nu am avut timp sa testez, dar cred ca informatia este veridica. Spor la obtinerea licentei si postati un comentariu daca ati reusit.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Symantec Endpoint Protection – licenta GRATUITA”

  1. Alien

    Buna ziua ,

    Se poate descarca dupa un proces de inregistrare.( una din optiuni ,,Symantec Endpoint Protection and Network Access Control 11.0.4 MR4 ,, ) . Marime fisier : 400,66 MB ) . Dupa ce se ajunge pe pagina aratata de D-voastra se apasa pe ,,Trialware,, si incepe procesul de inregistrare .
    Este adevarat si cu valabilitatea : ,, This limited Trial will be active until October 31, 2009, and will expire on that date. ,,
    Cu stima .

Leave a Reply