Microsoft – update-uri de securitate pe luna aprilie

Microsoft a publicat update-urile de securitate pe luna aprilie, incluzand remedierea problemei din Excel. Aceasta fusese exploatata in mai multe atacuri, in ultima luna. Este recomandat sa descarcati aceste update-uri, iar daca folositi Office 2007, update-ul pentru Excel este obligatoriu.

Update-urile se gasesc aici: https://windowsupdate.microsoft.com/.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Microsoft – update-uri de securitate pe luna aprilie”

 1. Devirusare.com

  Mi se pare ca si Excel 2003 avea probleme, nu numai 2007

 2. florin

  Ce bine ca am trecut la Open Office – gratuit, open source, exista si versiune portabila , complet compatibil cu Microsoft Office si din cate se vede mai putin expus la exploit-uri ca M.Office.

 3. eugen

  Ei, nu e chiar atat de complet compatibil.

 4. florin

  @Eugen , cu ce nu e compatibil cu M.Office ,poate ca standard salveaza documentele in formatul cu extensiile lor specifice ( odt, odf etc ) dar umbland un pic prin setari se poate face ca sa salveze in formate comune tuturor(doc,ppt etc) in rest eu nu am vazut ceva ce sa nu fie cel putin la fel de bun la Open Office, si apropo nu sunt dispus sa dau 150 de euro pe ceva ce e tot de Microsoft facut , open – source are un viitor promitator – asa vreau sa cred.

 5. eugen

  ia incearca sa salvezi in open office un document in forrmat .doc care nu are numai text, ci mai are si formule, tabele, etc. si dupa aceea incearca sa faci modificari folosin Word. Se mai complica putin treaba nu-i asa?

Leave a Reply