AVG Antivirus Linkscanner

Utilizatorii AVG stiu deja ca AVG Linkscanner este inclus in programul antivirus. De acum acest modul este disponibil si separat pentru utilizatorii ce folosesc Internet Explorer sau Firefox. AVG Linkscanner va instala un program si un add-on pentru Firefox.

Cei care folosesc Firefox nu au nevoie ca soft-ul instalat initial sa ruleze in background, deoarece add-on-ul este suficient.
Odata instalat programul va scana automat link-urile rezultate in cautarea cu Google, Yahoo!, etc si va afisa un icon specific in functie de gradul de periculozitate al site-ului.
O imagine verde inseamna un site sigur, iar un icon rosu reprezinta un site periculos.

AVG ofera de asemenea si detalii privind site-urile respective, si anume motivele pentru care au fost catalogate nesigure.

AVG Linkscanner este un instrument util tuturor celor care se simt nesiguri in navigarea pe internet si este asemanator McAfee Site Advisor pe care il prezentam intr-o ocazie anterioara.
Programul se poate descarca de aici: https://linkscanner.avg.com/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “AVG Antivirus Linkscanner”

 1. Devirusare.com

  E copiata ideea.

 2. Devirusare.com

  Scuze nu am continuat ideea: e ceva asemanator si la McAfee si Dr. Web

 3. florin

  E mai bun LinkScanner decat McAfee SiteAdvisor + WOT ? Eu folosesc combinatia asta si pana acum pot zice ca e ff buna . Si apropo add-onuri de genul asta mai sunt : Browser Defender inclus in unele produse PcTools, Norton SafeWeb pt. NIS 2009, Trend Micro Trend Protect , Finjan secure browsing, SiteHound oricum e bine ca exista acest gen de produse ce de multe ori sunt salvatoare. Un singur lucru ma deranjeaza : functioneaza doar cu IE si FF , as vrea sa vad ca merg si cu Opera si alte browsere ( Chrome, Srware Iron etc).

 4. Devirusare.com

  Cand o sa permita Opera extensii, o sa mearga 😉

  Deja Chrome face mici pasi cu scripturi Grease Monkey 😉

 5. florin

  Da, vad ca sunt disponibile niste add-onuri pt. Chrome , asta chiar o sa faca concurenta lui FF, oricum Chrome mai are pana sa ajunga pe FF din urma, si oricun Chrome nu e de utilizat asa cum vine el standard – acel user tracking system neobisnuit alunga pe cei ce stiu de el asa ca ori aplici un-Chrome ori folosesti Chromium sau cel mai bine , eu folosesc Srware Iron – care in plus fata de el nu are acel tracking system ,e portabil si are deja un fel de AdBlock incorporat.

 6. iosif

  add-on-ul pentru Firefox cum se numeste?

Leave a Reply