eScan Antivirus – 6 luni licenta GRATUITA

eScan AntiVirus este o solutie comprehensiva de protectie a calculatoarelor personale impotriva infectarii cu virusi, Spyware, Adware, Malware, Keyloggeri si Hackeri Scanare in timp real a computerului dumneavoastra. Include scanare si inlaturare a infectiilor cu Spyware/Adware.

eScan utilizeaza motorul BitDefender si are aceeasi detectie ca acesta, dovada fiind si ultimul test av-comparatives.org.

Produsele Microworld sunt construite urmand o solutie inovatoare si un patent Microworld numit MicroWorld Winsock Layer Technology (MWL). Aceasta tehnologie atribuie produselor MicroWorld o arma puternica de lupta impotriva virusilor si altor atacuri. Conexiunea in internet se efectueaza prin Windows Socket (Winsock) layer. Winsock layer este o interfata intre aplicatiile din calculatort si paginile de internet. Aceasta interfata actioneaza eficient lasandu-va sa navigati pe internet, sa descarcati programe etc. nestingheriti. Dar aceasta interfata nu face diferenta intre un continut curat sau unul virusat. MWL Layer este prezent alaturi de Winsock layer. El analizeaza traficul dintre calculatorul dumneavoastra si internet. Orice attachment de mail, orice aplicatie care se descarca din internet este analizata de MWL chiar inainte de a ajunge in calculatorul dumneavoastra aceasta adaugand un plus de siguranta sistemului dumneavoastra impotriva tuturor pericolelor prezente in internet.

Problema la acest produs, de altfel eficient in detectie, o reprezinta consumul ridicat de resurse pe multe calculatoare.
Puteti obtine o licenta GRATUITA pentru 6 luni de zile completand acest formular:

https://register.bluesquad.com/register/register_cov_gd.cfm?idcgd=38

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “eScan Antivirus – 6 luni licenta GRATUITA”

  1. V1p3r

    Versiunile anterioare erau powered by Kaspersky, si parca stateau ceva mai bine la detectie, fata de versiunea actuala.

  2. George

    “pykko” ……… fain … am bănuit eu, mai demult … 🙂

  3. vlase

    am luat un antivirus e scap si spune ca are licenta pe un an dar el imi arata ca mai am licenta pe 22 de zile ce trebui sa fac

Leave a Reply