Microsoft Office 2007 SP2 disponibil pentru download

Astazi Microsoft a lansat SP2 pentru Microsoft Office 2007, o actualizare indelung asteptata de toti utilizatorii. Acest update aduce remedieri ale unor gauri de securitate si de aceea il recomand tuturor celor care folosesc aceasta suita de programe.

Update-ul imbunatateste de asemenea functionalitatea, performanta si stabilitatea produsului si este in acest moment distribuit prin Windows Update si pe site-ul oficial Microsoft.

SP2 aduce multe functiii noi, foarte importante:

 • Posibilitatea de a deschide, edita si salva documentele in versiunea 1.1 a formatului OpenDocument pentru Word, Excel si PowerPoint. Aceste aplicatii permit utilizatorilor sa salveze, deschida si editeze fisiere cum ar fi OpenDocument Text (*.odt), OpenDocument Spreadsheet (*.ods), si OpenDocument Presentations (*.odp).
 • Add-on-ul Microsoft Save As PDF sau XPS a fost integrat in aplicatiile Office in SP2. Utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa descarce si instaleze acest add-on separat.
 • Cresterea performantelor si stabilitatii in cazul documentelor cu multe obiecte grafice integrate

Changelog-ul oficial complet il puteti accesa la aceasta adresa.

DOWNLOAD: https://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b444bf18-79ea-46c6-8a81-9db49b4ab6e5&displaylang=en sau prin Windows Update.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Microsoft Office 2007 SP2 disponibil pentru download”

 1. Yane2806

  Imi place ca pot salva direct PDF. E o chestie foarte buna

 2. relu

  se cere Geniune ???

 3. Radu

  Asta cu salvare in PDF/XPS e disponibila cam de multisor pe site la microsoft, sub forma de addon.

 4. Mikay

  oare are si limba romana? :)) ca m-am saturat de autocorectarea lui, scriu ceva si imi apare una sau mai multe litere dintr-un cuvat cuvant diferite de cele tastate de mine :-w 😀

 5. Răzvan

  Din păcate, noul SP2 aduce un DEZASTRU privind interoperabilitatea cu alte suite de birou, din cauza faptului că fișierele OpenDocument produse sunt incompatibile. Nu asta așteptau utilizatorii, după promisiunile repetate ale Microsoft privind deschiderea și interoperabilitatea…

  Detalii aici:

  https://razvansandu.zando.ro/2009/05/fisiere-opendocument-in-ms-office-2007.html

Leave a Reply