Solutiile de securitate ESET Nod32 si Smart Security sunt disponibile in limba Romana

ESET, lider in protectia proactiva oferita  PC-urilor, serverelor, si altor sisteme informatice, a anuntat pe data de 4 mai 2009,  lansarea versiunilor complet localizate in limba romana ale solutiilor anti-malware ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4,  versiuni destinate atat consumatorilor finali cat si mediului business.

ESET Smart Security romana

Aceste versiuni  construiesc pe fundamentul ESET ThreatSense®,  tehnologia proactiva pentru detectia virusilor si continutului malware, adaugand 20 de noi functionalitati care imbunatatesc detectia continutului malware si ofera un nivel avansat de diagnostic si remediere, imbunatatind totodata managementul solutiei. Cea mai noua generatie continua traditia ESET de oferire a unui nivelul maxim de securitate, pastrand operarea rapida si transparenta cu un nivel minim de incarcare al resurselor sistemului: memorie, hard disk si procesor.

Eset Smart Security instrumente

Simultan cu lansarea versiunilor complet localizate in limba romana, ESET a anuntat astazi lansarea noului instrument de diagnostic ESET SysInspector,  disponibil pentru descarcare separat de solutiile de securitate.
Noul instrument de analiza si diagnoza lansat astazi, deja integrat in  ESET NOD32 Antivirus 4 si ESET Smart Security 4, descopera rapid rootkit-urile ascunse si periculoase fara a fi efectuata o scanare completa a sistemului. Poate de asemenea depista modificarile ascunse facute asupra sistemului de operare, browser-ului web, registrilor si aplicatiilor. Rezultatele scanarii sunt standardizate si pot fi analizate de personalul IT, marind astfel viteza cu care continutul malware este identificat si inlaturat. In plus este oferita o noua functionalitate sub forma unui script special conceput sa ajute departamentele service. Utilizatorii pot alege sa trimita log-ul rezultat in urma analizei efectuate cu ESET SysInspector direct catre specialistii ESET care asigura suport tehnic sau catre personalul IT din propria companie.

Download ESET Antivirus si ESET Smart Security: http://www.eset.ro/download/index.php cu mentiunea ca pentru ESET Smart Security va trebui sa accesati link-urile:

32-bits: http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt32_rom.msi
64-bits: http://download.eset.com/download/win/ess/ess_nt64_rom.msi
deoarece pe site-ul ESET link-urile sunt gresite momentan.
Licenta GRATUITA pentru o luna: http://www.eset.ro/download/email_license.php

Download ESET SysInspector: http://www.eset.ro/download/eset_sysinspector.php

Sursa: ESET Romania

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Solutiile de securitate ESET Nod32 si Smart Security sunt disponibile in limba Romana”

 1. florin

  Aiurea ,lider in protectia proactiva si ingeneral in toata protectia oferita , nu ajunge nici pe departe pe Avira, Kaspersky, Norton la fel de ineficient ramane chiar daca e si in romana.

 2. Adi

  Este MULT mai bun decat tot ce ai enumerat tu.
  Le-am avut pe toate si m-am fript cu ele.
  De cand am Eset Smart Decurity nu am mai luat nimic si au trecut 2 ani

 3. Sysu

  De acord cu Adi, florin(sucks) eu am incercat tot, si Avira, siKaspersky, si Norton, si Panda s.a.m.d.

  Cu Avira coputerul “murea”, desi cind scanam, nu imi arata nimic. Kaspersky mi-a sters o mare parte din fisierele din “system32”, ceea ce a dus la pierzania copmputerului. Norton nici nu mai zic , nu e bun de nimic. Pe cind NOD32, ofera o protectie, destul de buna si detecteaza anume programele care au virusi sau sunt facute intr-un mod ce ar putea dauna computerului. Eu sunt pentru NOD32.

 4. happyday

  @Sysu

  tu te mai si uiti la data articolului? e vorba de versiuni deja vechi, au aparut, in unele cazuri, variantele 2011 ale sistemelor de securitate. incearca sa fii in pas cu lumea inainte de a-ti iti exprima opiniile 🙂 . blogul asta iti ofera toate informatiile de care ai nevoie in timp real 🙂 .

Leave a Reply