Virus Effect Remover – inlatura efectele nedorite ale unui virus

De-a lungul timpului am postat diverse metode de a reactiva Task Manager, Folder options si hidden files, Regedit care vor fi imposibil de accesat dupa unele infectii cu virusi.
Ei bine, exista si alte efecte adverse ale unui virus informatic si remedierea manuala a fiecaruia in parte poate dura mult, iar uneori poate fi si complicata pentru un utilizator neexperimentat.

Ce-ar fi sa existe un utilitar usor de folosit si care printr-o simpla apasare a unui buton sa fixeze toate erorile aparute?

Ei bine, exista si se numeste Virus Effect Remover. Pe langa cele amintite mai sus, poate reactiva accesul la functiile: Msconfig, command prompt, etc prin apasarea unui singur buton Remove error.

Virus Effect remover

In plus, programul poate suspenda orice proces activ si de asemenea il poatea adauga intr-un blacklist, prevenind orice rulare ulterioara a acestuia.
O alta functie este backup-ul tuturor intrarilor de tip registry, un lucru important deoarece acestea sunt modificate in cursul unei infectari. Restaurand acest backup, urmele infectiei vor dispare.
Programul ofera si blocarea functiei autorun pentru stick-urile USB, optiune ce este acum dezactivata in Windows 7.
Virus Effect Remover mai poate sterge fisiere blocate, poate scana pentru modificari in fisierele de sistem, poate detecta si sterge fisierele duplicat din calculator si multe alte functii foarte utile pentru o devirusare completa.

Pentru a-l descarca accesati urmatorul link: https://sourceforge.net/projects/viruseffectremo/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Virus Effect Remover – inlatura efectele nedorite ale unui virus”

 1. Manide

  Am observat ca SUPERAntiSpyware are si o functie de repair – via Preferences> Repair tab : Enable Start Menu Run, Enable Task Manager etc… L-a folosit cineva in acest scop? Functioneaza?

 2. kNut

  am instalat NETCFSetupv35 care zice sa-l bag ca sa pot rula instalarea programului si tot zice sa instalez NETCFSetupv35 :-?? … vreo idee?

 3. tiuvitalie

  Amus incer… ca sint admin la o companie si dupa un atat a virusului Confiker.AE si raul pe care mi la facut… am putut totusi sa-l sterg, insa la 2 calculatoare au inceput sa-mi mi se porneasca automat rundll32.exe. La unul se pornea pina peste 20 de rundll32.exe si trebuea omorit fiecare proces in parte… Am reusit sa inlatur efectele la unul din el total.. iar la altul doar partial (amu cam 8 rundll32.exe se ruleaza) cu programul Auslogic BoostSpeed. Sper ca acest prog. sa-mi ajute 🙂

 4. ads

  In legatura cu reactivarea lui “Task Manager” si “Regedit” si-a facut bine treaba.

Leave a Reply