Malwarebytes Anti-Malware – update offline

V-am recomandat de-a lungul timpului programul Malwarebytes Anti-Malware ca unul de top in indepartarea infectiilor de tip spyware\rogue application\adware\trojan\worm.

Este un program care este eficient in devirusarea unui PC pentru care antivirusul instalat nu face fata situatiei. Ei bine, de multe ori se intampla ca virusul respectiv sa dezactiveze si conexiunea internet. Pentru a functiona bine si pentru a avea ultimele definitii MBAM necesita actualizare online. Ce este de facut ?

Ei bine, exista si posibilitatea actualizarii offline. Se descarca fisierul mbam-rules.exe impreuna cu Malwarebytes Anti-Malware, se copiaza pe un stick USB sau CD\DVD si se ruleaza intai programul principal, apoi mbam-rules.exe pentru actualizare.

Astfel puteti devirusa cu succes un PC infectat, chiar fara a avea conexiune la internet activa pentru a descarca ultimele semnaturi pentru virusi.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Malwarebytes Anti-Malware – update offline”

  1. Mikay

    face treaba buna Malwarebytes’

  2. Sebiko

    Mai e si alta solutie simpla. Pui pe stick aplicatia si copiezi din C:\documents and settings\all users\aplication data\malwarebytes\Malwarebytes’ Anti-Malware fisierul rules.ref, asta daca ai instalata aplicatia si update-ul facut…. Iar la sistemul tinta instalezi aplicatia si suprascrii fisierul RULES.REF. Si merge si asa….

Leave a Reply