Norton AntiVirus, Internet Security si 360 – 90 de zile licenta GRATUITA

Produsele Norton Antivirus 2009, Norton Internet Security 2009 si Norton 360 3.0 sunt oferite cu licenta GRATUITA pentru 90 de zile (3 luni).

Puteti avea o protectie de top absolut gratuit, urmand link-ul de mai jos: https://www.symantec.com/content/ru/ru/home_homeoffice/try2009/try90.html

Pentru a descarca unul din produse apasati pe butonul rosu din dreptul sau.

Norton antivirus 2009

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Norton AntiVirus, Internet Security si 360 – 90 de zile licenta GRATUITA”

 1. aerosoul

  Nu stiu de ce, insa am ramas cu o aversiune fata de produsele Norton..
  Cand m-am jucat cu Nortot SW, pe langa faptul ca daca il dezinstalai trebuia sa pui windows-ul iar, nu facea mare lucru si manca resurse ceva de speriat.. S-or mai fi schimbat lucrurile, insa eu n-am gasit ceva care sa ma convinga ca merita..

 2. Shakalu

  Mosule iti pot garanta ca lucrurile s-au schimbat. Cauta in teste….a inceput sa fie in top..viteza este uimitoare, scaneaza doar fisiere modificate de la ultima scanare sau ceva de genul asta…configureaza singur automat multe reguli..la firewall..etc. nu te intreaba nimic si ai compatibilitatea aplicatiilor. Rata de detectie am inteles ca e buna dar ca inca are probleme la SPAM, controlul parental…folositi-l cu incredere…

 3. andrei

  E interesant fiindcă se pare că din ce în ce mai mulţi producători de soluţii antivirus încearcă să mărească (direct sau prin diferite promoţii) perioada de încercare „standard” de 30 de zile. Să le vinzi însă Norton ruşilor care l-au dat pe Kaspersky e ca şi cum le-ai da cico americanilor după ce aceştia n-au băut toată viaţa decât cola. Însă nu mă înţelegeţi greşit: produsul antivirus oferit de Symantec este într-adevăr unul de top, cu o rată de detecţie foarte bună şi un număr mic de alerte false generate. Nu ştiu celelalte două produse (Norton Internet Security si Norton 360) cum se comportă, dar antivirusul puteţi să-l încercaţi liniştiţi. S-ar putea să vă placă.

 4. Florin

  NIce….Sinpatica..si destul De Bun (Si nu zik Povesti) incercatil si veti ..intelege…..!!

Leave a Reply