Reg Cleaner

Reg Cleaner imagine
Va voi prezenta astazi programul RegCleaner.

Cu RegCleaner poti sa scapi foarte usor de intrarile registry care au fost lasate de programele ce au fost instalate cat si de cele curente.

Ne este nevoie sa fi un expert sa folosesti acest program , cu acest program nu vei scana registry ca si cu alte programe de acest fel. RegCleaner cauta printre registry si printre fisiere si face o comparatie ca sa vada daca exista registry carora nu le sunt asociate fisiere.

RegCleaner iti va arata intrarile in registry care au fost facute de programele instalate cat si cele care au fost instalate mai demult.

Probabil ca vi s-a mai intamplat ca dupa ce ati dezinstalat un program ( mai ales de securitate ) sa vi se spuna ca acel program inca mai exsista sau cum ne arata in imagine la DEV C++ care a fost instalat si dezinstalat ulterior cu un program numit Revo Uninstaller. (este si el gratuit si spre deosebire de uninstallerul de la Dev Cpp, Revo va sterge toate fisierele din C:\program files\Devcpp\ dar nu va sterge si folderul devcpp , revo va scana dupa registry pe care ii face dev c++ intrarile “normale” iar intrarea ca “produs” nu o sa o scoata de aceea RegCleaner o arata ca si unknown ( cele in chenarul rosu ) sau va scrie “old”)

Acest program se poate folosi si daca ai fost infectat cu MALWARE ( malicious software ) si nu poti instala un produs de securitate din cauza infectiei .

Descarca : aici!

Voluntar Comodo Malware Research
——
malwarewiki.wordpress.com

10 responses to “Reg Cleaner”

 1. George

  Super programelul !!! Merci !

 2. Alex

  Daca se poate mai multe detalii despre cum se utilizeaza, multumesc

 3. Catalin

  @Alex
  Daca de exemplu ai instalat AVG – Free si nu mai ai nevoie de el sau vrei sa il schimbi cu AVAST! vei dezinstala AVG-ul si cand vei dori sa instalezi AVAST! vei observa ca AVAST! iti va spune ca inca mai este instalat AVG-ul ca sa scapti de intrarea in registry ca si “PRODUS” vei folosi acest program , te vei uita prin lista unde scrie AVG ( alta la Software cat si la Author ) .
  Odata gasite le vei bifa iar dupa aceea vei da Remove Selected dupa care Restart si gata sau il mai poti folosi sa scoti si alte programe ce au fost instalate anterior

 4. Mihai

  Sunt singurul caruia nu-i merge programul? Il folositi in compatibility mode?

  1. Radu

   Mihai, ce sistem de operare folosesti?

 5. Mihai

  XP SP3.

 6. Alex

  mersi, Catalin

 7. mihai

  vai ce de vreme a mai trecut de cand a aparut aplicatia asta…si vad ca inca face treaba foarte buna. oricum am vazut ca are ceva probleme cu xp sp3.voi stiti oare de ce?

 8. andrei

  Eu l-am instalat pe XP cu SP3 fără probleme, dar într-adevăr programul este un pic cam vechi fiind actualizat ultima dată în urmă cu aproximativ doi ani (mai precis în ianuarie 2007).

 9. Braila - Download Software

  […] Descarca : aici! Source : https://www.faravirusi.com/2009/05/20/reg-cleaner/ […]

Leave a Reply