Anti-Malware toolkit – un utilitar excelent pentru dezinfectie

V-am prezentat de-a lungul timpului utilitare excelente de dezinfectie: Malwarebytes Anti-Malware (MBAM), SUPERAntispyware (SAS), HijackThis, etc.
De asemenea v-am prezentat cateva solutii pentru actualizarea offline a produselor de securitate in cazul unei conexiuni deficitare sau chiar absente.
De asemenea, v-am vorbit despre unelte de dezinstalare pentru programe antivirus care pur si simplu nu vor sa “mai paraseasca” PC-ul pe care au fost instalate.

Iata ca exista un program dezvoltat de Lunarsoft numit Anti-Malware toolkit.
Acesta poate descarca automat de pe internet prin doar 2-3 click-uri tot ce va trebuie pentru o dezinfectie: programe dedicate anti-malware (SAS, MBAM, SpywareBlaster, SDFix) alaturi de ultimele definitii pentru acestea, programe de curatare registry si mentenanta (CCleaner), programe anti-rootkit, utlilitare de dezinstalare a programelor antivirus instalate, programe de defragmentare (IObit Smart Defrag).

De asemenea ofera alaturi de acestea programe de identificare a device-urilor necunoscute din Device Manager, programe antivirus\firewall GRATUITE (Avira, Avast!, Comodo firewall).
In plus, programul verifica compatibilitatea cu sistemul de operare instalat si cauta periodic actualizari pentru produsele oferite.

Programul poate fi descarcat de aici: https://www.lunarsoft.net/downloads/doc_download/30-anti-malware-toolkit

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “Anti-Malware toolkit – un utilitar excelent pentru dezinfectie”

 1. George

  Radu, chiar ca de asta aveam nevoie la Job … !
  Felicitări ptr. tot ce faci !!!

 2. Serbanra

  Mersi. Radu! Super!

 3. andrei

  Pentru cine ştie s-o folosească Anti-Malware Toolkit este o aplicaţie de nota 10, mai ales că există şi o versiune portabilă.

 4. kNut

  cand intru in el sa-l instalez apare “Error Out of memory”

 5. George

  andrei, unde este varianta portabila !?

 6. andrei

  @George
  Intri pe site-ul oficial lunarsoft.net. Chiar pe prima pagina, sau în spaţiul dedicat Anti-Malware Toolkit găseşti două link-uri „Download: Anti-Malware Toolkit (*.exe installer) | Anti-Malware Toolkit (*.zip)”. Zip-ul conţine versiunea care nu necesită instalare.

 7. yo9fah

  @andrei, saru’mana !!!

 8. Mikay

  destept program

Leave a Reply