Pandora Recovery – recuperarea fisierelor sterse absolut GRATUIT

Va prezentam mai demult un program deosebit de util in recuperarea datelor pierdute accidental sau in urma unei virusari. Se numeste Active@ File Recovery si puteti citi despre el, in aceasta postare.
Din pacate nu era gratuit, de aceea am cautat si gasit o solutie gratuita si la fel de eficienta.
Programul se numeste Pandora Recovery

Exista 3 modalitati de a recupera un fisier folosind acest program: optiunea browse, functia de cautare, si scanarea.

Optiunea Browse permite vizualizarea fisierelor computer-ului exact ca in Windows ExplorerThe browse option let’s you view your computer’s files just like Windows Explorer. Puteti folosi aceasta optiune, atunci cand stiti cu siguranta unde a fost fisierul sters.

Iata si cateva explicatii privind poza atasata.
Fisierele sterse sunt colorate in mod diferit pentru a distinge pe cele care sunt recuperabile si pe cele care nu sunt. Fisierele cu rosu au fost suprascrise, partial sau total. Fisierele scrise cu albastru sunt compresate. Cele cu verde sunt criptate. Fisierele in gri sunt fisiere ascunse, de obicei fisiere de sistem.

Unele foldere\fisiere au un X rosu. Acestea au fost sterse si pot fi recuperate. Fisierele aflate in calculator in mod normal nu au acest marcaj.

A doua functie: optiunea de cautare este probabil cea mai facila si cea mai utilizata permitand rafinarea cautarii dupa drive, denumirea completa sau incompleta a fisierului, data modificarii acestuia, dimensiunea aproximativa.

Pandora Recovery Search

In fine, Surface scan este asemanatoare cu functia Search aducand cateva optiuni in plus. Pentru recuperarea unui fisier se va apasa butonul Recover si va fi afisata o fereastra ca cea de mai jos.

Este un utilitar excelent si foarte eficient pe care vi-l recomand.
Il puteti descarca de aici: https://www.pandorarecovery.com/download/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Pandora Recovery – recuperarea fisierelor sterse absolut GRATUIT”

 1. yo9fah

  Radu, daca ai testat asa ceva, ai idee daca sterg un fisier cu “Shift+Delete”, mai pot recupera asa ceva !?

 2. eu

  un program asemanator este si Recuva…

 3. MMA76

  Multumesc, este foarte usor de utilizat.

 4. rey_mariano

  foarte interesant acest program! am auzit ca cineva si-a readus mortul din groapa la viatza, chiar daca deja putrezise…l-a salvat Pandora Recovery !…acest program face ca timpul sa deruleze inapoi!(:

 5. Gorge

  Nice post and this Pandora data recovery software is really free and good. Honestly, last time, when my flash drive was deleted by mistake, I did have tried many free data recovery utilities searched online, like Recuva, PhotoRec, iCare Data Recovery Free (100% freeware) and successfully took my files and photos back.
  Thanks for your nice suggestion anyway.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.