ESET Smart Security 4 – prima reclama TV pentru un program de securitate

Daca gresesc ma puteti corecta, insa ceea ce va voi prezenta se constituie in prima reclama TV din Romania pentru un produs AntiVirus\de Securitate.

Este realizata de ESET Romania (producatorul binecunoscutului AntiVirus: NOD32) pentru programul sau de securitate: ESET Smart Security 4. Reclama este foarte bine realizata: moderna, grafica excelenta, muzica adecvata si pune in valoare noul logo ESET, robotul care are grija de PC-ul vostru.

Sper sa va placa si voua. Asteptam si alti producatori AV sa-si promoveze produsele intr-un fel asemanator.

[flashvideo file=https://www.eset.ro/movie/video.flv /]

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “ESET Smart Security 4 – prima reclama TV pentru un program de securitate”

 1. FlorinS

  Clipul o fi el frumos dar produsul tot mediocru este , Eset mai mult investeste in reclama decat in tehnologie , cel putin asa mi se pare mie .

 2. Florin

  sicer chiar ii pericol.

 3. alessio

  foarte frumos clipul publicitar,imi place aspectul futurist! oricum ESET isi face treaba ca solutie antivirus separat/suita

 4. Mikay

  Reclama e faina, pacat de antivirus ca cam varza.

 5. Alex

  O reclama interesanta

 6. Mihai

  Am vazut-o de cateva ori pe Antena 3, in pauzele publicitare de la In gura presei. Oricum, daca nu e data in prime-time, nu stiu ce efect are.

 7. andrei

  Am văzut reclama cu ceva vreme în urmă pe un site (este şi pe youtube mi se pare) însă nu am avut idee că ea a fost difuzată pe TV în România. Ca şi în cazul altor programe antivirus există păreri pro sau contra, însă aşa atrage atenţia că ESET NOD32, respectiv ESET Security nu au mai picat nici un test VB100 începând cu iunie 2002, o performanţă cu care nu se pot mândri nici Avira sau Bitdefender. Este şi motivul pentru care în reclamă se vorbeşte clar despre „no mistakes”.

 8. adrian

  de unde stii tu ca eset antivirus este varza,este chiar foarte bun daca ai licenta originala la el nu toate chestiile crackuite bagate in el ,il am de 5 ani si intru pe orice adresa xxx,torente etc si nam avut virusi asa ca gura mica prietene 😉

 9. Catalin

  Reclama este destul de frumoasa cu acel “robot” pe care il au ca si logo de ceva timp mai precis de la versiunea 3.0 cand au facut “revolutia” de la varianta 2.7
  Din cate am observat eu firewall-ul este super dar nici cu antivirusul nu sta prea rau + daca ar reusi sa bage in el un HIPS/IPS sau ceva asemanator ar fi super.
  Nu stiu cum se descurca cu rootkit-urile ?

 10. andrei

  @Radu
  Cum ar spune un personal la sfârşitul filmului „Unora le place jazz-ul”: ce mai contează ? Au găsit subiectul pentru reclamă, a ieşit bine. P.S. Varianta „feminină” a roboţelului apare în reclama la aparatul electric de ras Philips. 🙂

  Legat de rata de detecţie. Din punctul meu de vedere cel puţin, o alertă falsă este mai gravă decât un program adware, spyware sau troian pe care îl scapă fiindcă naşte confuzie şi un utilizator mai puţin experimentat îşi poate incapacita foarte uşor sistemul ştergând ce nu e de şters. Aşa mai există şansa verificării cu un alt program (sau poate o scanare online) şi e destul de puţin probabil ca 2-3 produse de top „să se păcălească”.

 11. Adrian

  adrian,iti dau un sfat prietenesc…dezinstaleaza adormitu ala de nod care e precum un soldat care doarme in post(asa il vad eu pe nod) si da taticule o scanare cu avira free,o sa fii socat cati virusi ai!!! Nod e bun daca nu ai o conexiune la net,ca sa nu mai zic ca se updateaza al naibi de rar si asta e foarte rau la un antivirus!!! Faptul ca comunica rar cu “baza” e foarte rau si nu e bine deloc!!!

 12. Mitza_003

  Interesanta reclama.

 13. Radu_Dr

  Nu e prima reclama TV din Romania la un produs antivirus.

  BitDefender a avut o reclama mai de mult.

Leave a Reply