Norton AntiVirus 2009 – 1 an licenta GRATUITA

Symantec ofera Norton AntiVirus 2009 cu licenta GRATUITA pentru un an de zile!

Iata cum sa procedati:
1. Vizitati pagina https://emea.norton.com/global/hero/bomb/de/ (limba germana), https://emea.norton.com/global/hero/bomb/it (limba italiana), https://emea.norton.com/global/hero/bomb/fr/ (limba franceza), https://emea.norton.com/global/hero/bomb/es/ (limba spaniola). Este posibil ca oferta sa functioneze doar pentru italiana sau spaniola.

2. La incarcarea paginii vi se va pune o intrebare cu 3 variante de raspuns. Daca ati gresit prima data, reincarcati pagina si alegeti alt raspuns pana il nimeriti pe cel corect. Apasati butonul “Entschärfen” dupa alegerea unui raspuns.
Daca este corect va apare o casuta in care sa introduceti adresa voastra de e-mail. Bifati optiunea “Ich bin damit einverstanden…” si apasati “Senden”.

3. Verificati casuta de e-mail unde veti primi un e-mail cu un link pe care intrati. Veti primi un nou e-mail, cu un cod pe care va fi necesar sa-l copiati. Apasati apoi pe link-ul din acest e-mail.

4. Ajuns pe pagina Symantec apasati butonul “Ich bleibe bei meiner wahl”.
Vor fi afisate Norton AntiVirus 2009 – Deutsche Version si Download-Garantie. Stergeti “Download-Garantie” apasand icon-ul cu Recycle Bin din dreptul ei.

5. In partea de sus a paginii veti vedea o casuta ca cea de mai jos unde introduceti cod-ul copiat initial din e-mail. Apasati apoi butonul “Einlösen”.

Apoi completati datele conform imaginii de mai jos:

Norton 2009 free

6. Apasati butonul “Weiter zur Überprüfung” la final, iar apoi in josul paginii apasati “Jetzt Bestellen”.

Codul va va fi afisat ca in poza de mai jos:

Daca nu stiti limba germana, puteti descarca versiunea de evaluare a Norton AntiVirus 2009, iar codul va functiona si cu aceea.

Spor!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Norton AntiVirus 2009 – 1 an licenta GRATUITA”

 1. Mihai

  Am incercat oferta in germana dar nu functionaeaza. Nu am primit niciun mail cu codul de activare. Am incercat apoi promotia in spaniola si asta merge. Am primit pe mail codul, dar inca nu am instalat Nortonul sa vad daca merge.

 2. eugen

  si promotia in italiana functioneaza. licenta este pentru 3 calculatoare.

 3. janky

  te rog trimite-mi licienta merge pe mai multe calc..am nav 2009 promotia de la PC WELT pe 6 luni si nu am dreptul sa particip la acceasta promotie..si i-mi place norton 2009 ..!!!
  janky

Leave a Reply