[VIDEO] M-am infectat cu un virus grav. Ce ma fac doctore ?!

Va prezint mai jos un filmulet hazliu si de asemenea foarte bine realizat. Este vorba despre un tip foarte disperat deoarece a fost infectat cu un Troian foarte periculos. Singurul remediu pe care i-l poate da doctorul este un program AntiVirus puternic. Filmul a fost realizat de Ovidiu Paun.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “[VIDEO] M-am infectat cu un virus grav. Ce ma fac doctore ?!”

  1. andrei

    Filmuleţul face trimitere la site-urile bitdefender şi malwarecity („Powered by BitDefender”) şi pot interpreta acest lucru drept un semn că perioada de test pentru BitDefender 2010 se apropie de final şi n-ar fi exclus ca filmul să aibă o continuare în care personajul să ne arate ce scrie pe cd. Accentul rusesc (marcă înregistrată red alert), poate să mă inducă în eroare, dar ceva îmi spune că pe acel disc nu este ultimul Kaspersky. P.S. Clipul apare şi pe vimeo.com, unde cine credeţi că este upload-er ?

  2. Yane2806

    bitdefender, ca doar cine? oricum filme e amuzant si atrage atentia asupra a 2 probleme: securitatea si dependenta IT

  3. Rudi Bedy

    Filmuletul este creat de Ovidiu Paun, un student din Bucuresti, deci putem zice ca accentul este unul romanesc si nu rusesc. Pe Vimeo cat si pe YouTube a fost uploadat cu un cont BitDefender, normal ca si cd-ul este de la BitDefender, insa de la BitDefender 2009 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.