PC Tools Spyware Doctor + Antivirus v.6 – 90 zile licenta GRATUITA

PC Tools Spyware Doctor + Antivirus este un program eficient in detectarea si indepartarea amenintarilor de tip adware\spyware\trojans\backdoors.

Este recomandat de experti si editori din lumea intreaga ca fiind cel mai bun Anti-Spyware. Detine una dintre cele mai actualizate baze de date impotriva amenintarilor de tip spyware si adware. Detecteaza, elimina si blocheaza toate tipurile de Spyware. Suporta 13 limbi.

Pe langa celelalte functii, versiunea 6 aduce doua optiuni importante:

Scanarea tip Spider Scanning, foloseste o combinatie a amprentelor si amenintarilor cunoscute cu o technologie euristica, pentru a identifica rapid si eficient programele spyware, si pentru a minimiza timpul de detectare.

Intelli-Scan: Spyware Doctor introduce noua technologie Intelli-Scan conceput special pentru cautare şi eliminare rapida a programelor spyware active. Intelli-scan poate elimina toate programele spyware care sunt active in sistem in numai 2-3 minute.

Pentru a beneficia de promotia Spyware Doctor 6 cu AntiVirus – 90 zile GRATUIT, descarcati si instalati programul folosind link-ul de mai jos:

https://www.pctools.com/spyware-doctor-antivirus/netcomm/


ATENTIE! Trebuie fie sa nu instalati modulul antivirus, fie sa dezinstalati programul antivirus instalat in sistem, deoarece in caz contrar vor intra in conflict!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “PC Tools Spyware Doctor + Antivirus v.6 – 90 zile licenta GRATUITA”

 1. Guliver

  Am vrut sa nu instalez modulul antivirus dar n-am descoperit nici o modalitate de a face asta. Spune-mi, te rog, cum sa fac! Multumesc!

 2. FaraVirusi.com » PC Tools Firewall Plus 6.0.0.66 Beta a fost lansat

  […] aceasta pagina.PC Tools este firma ce realizeaza programe deosebit de utile cum ar fi ThreatFire, Spyware Doctor sau Firewall […]

 3. Ionut

  imi trebuie urgent plizzzzz
  Va rog!!!

Leave a Reply