Avira obtine certificarea CNET Editors’ Choice Award

Avira anunta ca a primit premiul CNET Editor`s Choice pentru solutia Avira AntiVir Personal – Free AntiVirus. Acest premiu mult ravnit reprezinta o recunoastere a unui produs software exceptional, cea mai buna alegere din prisma calitatii, performantei, design-ului, serviciilor si valorii. Certificarea CNET reprezinta un semn al excelentei, asigurand consumatorii ca fac cea mai buna alegere.

Castigatorii CNET Editor`s Choice sunt recunoscuti ca produse de top in categoria lor tehnologica si contribuie la standardele dupa care vor fi evaluate produsele viitoare. Un criteriu principal in procesul de selectie il constituie, de asemenea, schimbarea peisajului concurential al pietei din care fac parte, fie prin caracteristici inovatoare, valoare exceptionala a pretului, remarcabila usurinta in utilizare, sau prin imbunatatirea semnificativa a vietii utilizatorilor.

“Aflat constant in topul testelor independente de eficacitate, Avira AntiVir ramane una dintre cele mai bune solutii de securitate gratuite” a declarat Seth Rosenblatt, Senior Associate Editor la CNET. “AntiVir ofera o protectie atat de eficienta si un set variat de functii astfel incat, atat timp cat upgrade-urile vor fi la zi, va fi prima noastra linie de aparare.”

“Suntem foarte incantati de acest premiu CNET deoarece distinctia Editor`s Choice a devenit un insemn distinctiv al calitatii si inovatiei in tehnologie, iar logo-ul sau este un simbol pe care consumatorii il cunosc si in care au incredere” a declarat Tjark Auerbach, CEO al Avira Gmbh. “Aceasta este o realizare de exceptie si suntem foarte mandri sa fim recunoscuti pentru devotamentul si angajamentul cu care producem cele mai bune produse disponibile la momentul actual.”

Pentru informatii despre Avira AntiVir Personal – Free AntiVirus si premiul CNET Editor`s Choice, vizitati https://www.cnet.com/editors-choice/.

Sursa: Avira Romania

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Avira obtine certificarea CNET Editors’ Choice Award”

 1. b00geyman

  bravo,Avira the best 😀

 2. Radu_Dr

  Asta nu s-a intamplat pe 13 mai ?

 3. Punisher

  pacat ca Avira AntiVir Personal – Free AntiVirus are “nag screen”. La rata de detectie, no comment

 4. andrei

  Poate vin şi ei cu ofertă „de criză”: cumperi o licenţă pentru un pc şi poţi să-l foloseşti pe două.

 5. Stefa Media » Programe antivirus gratuite

  […] redactării şi este posibil ca lucrurile să se schimbe. De exemplu, eu abia când am citit pe faravirusi.com despre certificarea CNET Editor`s Choice obţinută de Avira, mi-am amintit că am un articol ce ar […]

Leave a Reply