PREMIERA: Norton AntiVirus 2010 – Primele poze

Norton nu s-a grabit sa scoata noua generatie de produse de securitate, versiunile 2010, ci le are inca in teste interne. Va voi prezenta astazi in PREMIERA poze cu Norton AntiVirus 2010 pre-release.
Din pacate nu am inca un changelog oficial, insa de indata ce-l voi avea il voi posta aici.

Din cele 7 screenshot-uri veti vedea totusi unele functii noi in aceasta versiune.

Norton antivirus 2010

Norton Antivirus 2010

Norton antivirus 2010

norton antivirus 2010
Norton antivirus 2010

norton antivirus 2010

Norton antivirus 2010

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

13 responses to “PREMIERA: Norton AntiVirus 2010 – Primele poze”

 1. Adrian

  Prea pompos…numa fata e de el….mereu am urat chestiile bling bling…si mereu cei de la norton au fost asa…de aia nu-l foloseste nimeni,precum si BitDefenderul e prea plin…lucios,butonele,butonase.ledulete,palpaitori…grafice obositoare…Nu asta vor oamenii!!! ei vor ceva simplu si usor de folosit si pe intelesul lor!!!

 2. Radu_Bn

  Nici nu vreau sa ma gandesc cata memorie o sa ocupe cu interfata asta. Sper sa nu compenseze cu ea pentru altceva.

  Mai tin minte cand aveam KAV 4 sau 4.5, veneau prietenii la mine si radeau ce naspa arata, ca ei au nu stiu ce si e si bun si prinde virusi.

 3. Gabriel

  Interfata asta este aceeasi cu cea a lui Norton 2009 si dupa cum probabil stiti produsele Norton din 2009 sunt laudate tocmai datorita consumului redus de memorie ram asa ca nu cred ca Norton 2010 o sa consume mai mult decat 2009.

 4. Adrian

  Care consum redus prieteneeee???? Ia baga-l matale si deschide un task manager sa vezi acolo procese grase!!!

 5. hotwhells

  Mie-mi consuma 7 MB pe Vista . Si chiar daca ar consuma ca un Firefox : 65 Mb , nu vad care este problema , majoritatea PC au cel putin 2 GB RAM si se indreapta cu pasi repezi spre 4 GB

 6. Gabriel

  @Adrian: Sa stii ca am avut NIS 2009 si stiu cat consuma. Daca nu stiam nu ma bagam asa aiurea sa zic ceva despre care nu am habar. NIS 2009 consuma sub 10 MB in Vista.

 7. Radu_Bn

  Poate interfata. NIS nu e un singur proces, care consuma atat.

 8. Gabriel

  Nu NIS nu e un singur proces. Sunt doua procese mari si late. Amandoua insumate dau sub 10 MB.

 9. Intr-o lume PLINA DE VIRUSI… » Blog Archive » Norton 2010 BETA Program – din 2 iulie

  […] Nu uitati: FaraVirusi.com a fost primul site care a publicat in premiera poze cu Norton antivirus 2010. Le puteti inca vedea aici: https://www.faravirusi.com/2009/06/23/premiera-norton-antivirus-2010-primele-poze/ […]

 10. unu

  Cine vorbeste de noul Norton ca consuma multe resurse nu stie ce vorbeste. Norton 2009 este alta mancare de peste fata de vechiul Norton. Consuma sub 10 MB si are doar 2 procese. Instalati-l cu incredere pentru ca nu ingreuneaza calculatorul absolut deloc. Unii zic ca Nortonul arata prea pompus si nu este simplu de utilazat. Instalati va rog Kaspersky 2010 sa vedem cum va descurcati si instalati Norton ulterior si o sa aveti o mare surpriza. Nu neg absolut deloc calitatile Kaspersky, dar Nortonul actual este usor de utilizat, se instaleaza foarte repede si consuma fosrte putine resurse.

 11. tipo

  sa va fac sa intelegeti ceva: uitati-va cat ram consumat va arata task managerul inainte de instala norton, si dupa ce ati instalat nortonul…. ca sa intelegeti si mai bine: inainte de norton task manager zice ca ram-ul sta in 100…instalati norton..la procese va arata ca norton consuma “10” mb RAM. acum dati la performance…task manager zice ca are 150 de rami consumati…de ce? ca 100 (inainte de norton) + 10 mb (ca atat cica ar consuma norton) = 110 mb RAM… dar aia 40 de mb ram???tot la norton fratilor!!! nu mai laudati atat porcaria aia de AV… ca e praf pe toate planurile: detectie, inlaturare, heuristics, consum resurse!!!!!!!!

 12. SErGIU

  yo am norton antivirus 2009 shi stiu cat consuma sa va spun dak nu aveti norton 2009 mai bine taceti ca yo stiu exact ccSvcHst.exe consuma sub 7,5 mb in vista ultimate stiu mai bine ca voi am vista ultimate sp2 updatat cu norton av 2009 mai bn nu ii mai bagati de vina lui norton ca consuma putin in vista ultimate sp2

 13. mede

  am norton 2010 si ocupa cam mult pe xp

Leave a Reply