SUPERAntiSpyware – cum trimitem fisierele suspecte?

SUPERAntiSpyware este un program deosebit de eficient in detectarea si indepartarea anumitor categorii de malware. Iata principalele sale caracteristici:

  • Scanare rapida, completa si particularizata a Hard Disk-ului, a dispozitivelor amovibile, a Memoriei, Registry, a unor foldere individuale.
  • Detecteaza si indeparteaza Spyware, Adware, Malware, Trojans, Dialers, Worms, KeyLoggers, HiJackers si alte tipuri de amenintari.
  • Repara Conexiunea Internet, Desktop-ul, Editarea Registry, Task Manager si multe altele prin sistemul centralizat de reparare a efectelor secundare ale virusilor.

Este, alaturi de Malwarebytes Anti-Malware si Spyware Doctor, preferatul meu in a indeparta intrusii de tip adware\spyware\trojan din sistem.

Va prezentam acum ceva vreme o lista completa cu adresele unde puteti trimite fisiere suspecte, nedetectate de programele antivirus.
Ei bine, SUPERAntiSpyware ofera un utilitar pentru a le trimite fisierele nedetectate. El poate fi descarcat de aici: https://www.superantispyware.com/downloads/SUPERSampleSubmit.exe.

SuperSampleSubmit

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply