COMODO LivePCSupport disponibil acum si in limba Romana

Daca esti din Romania nu mai trebuie sa fii expert ca sa poti sa-ti rezolvi problemele legate de PC. COMODO ofera acum suport tehnic la cerere din partea expertilor in probleme de securitate si tot ce tine de PC.
Expertii COMODO, vorbitori de limba romana se conecteaza la PC-ul solicitantului printr-o conexiune de tip remote si pot rezolva online o gama larga de probleme.

“Un frate din Brasov poate fi in contact cu sora lui din San Francisco” a afirmat Melih Abdulhayoglu, CEO si Director de Securitate al COMODO. “Cu LivePcSupport, pot sa se bucure de toate beneficiile internetului fara a fi nevoie sa inteleaga cum functioneaza computer-ul lor. Daca ai o problema, apasa doar pe icon-ul LivePCSupport de pe desktop si COMODO va rezolva problema.”

Programul Comodo Internet Security include un program antivirus si firewall cu tehnologia Default Deny Protection (DDP™).

Serviciul LivePCSupport 24H este eficient din punct de vedere al costului chiar si pentru o companie. “Expertii Comodo sunt disponibili tot anul, zi si noapte, chiar si in timpul sarbatorilor publice. Daca esti nevoit sa lucrezi atunci si ai o problema cu PC-ul, Comodo este acolo sa te ajute”, a mai adaugat Melih Abdulhayoglu.

O versiune de evaluare pentru 30 de zile a LivePCSupport include diagnoza antivirus si dezinfectie, PC tune-up, instalare software, setarea unui cont de e-mail, protectia logarii, rezolvarea problemelor cu imprimanta, etc. Se poate bifa in timpul instalarii Comodo Internet Security aceasta optiune (vezi poza de mai jos).

COMODO LivePCSupport
Pentru a afla mai multe puteti vizita si https://www.livepcsupport.com/trial/.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “COMODO LivePCSupport disponibil acum si in limba Romana”

  1. scorpyo

    Cum pot trimite un fisier la analiza comodo, un fisier care stiu sigur ca este infectat dar nu apare in baza de semnaturi a comodo? … cu respect

Leave a Reply