ThreatFire x64 Beta

ThreatFire este un antivirus de tip behavior-blocker ce intercepteaza si blocheaza orice actiune posibil malitioasa pe baza comportamentului fisierului respectiv. De asemenea incorporeaza si un set de definitii pentru a detecta virusii deja cunoscuti.

Nu intra in conflict cu alt antivirus instalat in sistem si are o mare eficacitate, dispunand de 5 nivele de sensibilitate in ceea ce priveste detectarea posibilelor amenintari. Spre deosebire de alte programe asemanatoare, are putine alerte dispunand de o baza de date destul de larga cu aplicatii considerate sigure.

Nu in ultimul rand utilizarea sa este absolut GRATUITA. Mai multe informatii gasiti si in primul meu articol despre acest produs AICI.

Pana acum nu dispunea de o versiune pe 64-bit, insa au lansat de curand o versiune Beta de testare pentru cei doritori. Din pacate nu au putut-o lansa public si nici nu au trecut la versiunea finala din cauza unor probleme legale\tehnice.

Puteti testa aceasta versiune, descarcand-o de la urmatoarea adresa: https://www.threatfire.com/files/tfbeta64.exe

ATENTIE! Este doar o versiune de test si trebuie folosita ca atare.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “ThreatFire x64 Beta”

 1. FlorinS

  L-am folosit pe sistem 32 bits si isi face treaba fff. bine , excelent vers. 64 bits nu are de ce sa nu fie la fel de buna.

 2. yo9fah

  Eu unul, sincer, nu vreau sa fiu rautacios, da’ prezentarea versiunilor beta chiar nu ma intereseaza …, indiferent care ar fi ele …
  PS: Radu, sper sa nu fie cu suparare ! 🙂

 3. ciprian

  l-am folosit si yo,din cauza lui mi-am reinstalat si windowsul din nou k mia detectat nus ce de la windows k fiind trojan si defapt era o alarma falsa,e o panarama de program

 4. Valigw

  La mine versiunea veche a intrat in conflict cu Bitdefender antivirus 2009 si a trebuit sa l dezinstalez !

Leave a Reply