AVIRA AntiVir Premium – 3 luni licenta GRATUITA

Avira Antivir premium freeVa prezentam o oferta de licenta GRATUITA pentru Avira Security Suite pentru 6 luni valabila doar in Italia si de asemenea 3 luni licenta accesibila pentru oricine.

Iata ca acum exista o oferta GRATUITA, pentru Avira AntiVir Premium, antivirusul cu cea mai buna detectie totala si euristica din ultimii doi ani.

Licenta este valabila timp de 3 luni si poate fi obtinuta completand formularul de aici: https://www.antivir.com.tr/khas/premium/

Se vor completa in ordine (de sus in jos): SEX, NUME, PRENUME, ADRESA E-MAIL si se va apasa pe butonul “Lisans için tıklayın”. Apoi se va apasa din nou pentru confirmare.

Veti primi licenta in e-mail de obicei in cateva minute (fisierul HBEDV.KEY), iar programul poate fi descarcat de AICI

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

16 responses to “AVIRA AntiVir Premium – 3 luni licenta GRATUITA”

 1. b00geyman

  eu mi-am luat ieri Security Suite pe 6 luni,dar l-am instalat fara firewall,am bagat Comodo.Oricum,Avira the best :>

 2. UnuMic

  Multam folosesc de mult Avira cu licenta tot de ..aici.Curios este faptul ca de ceva timp cand ma conectez la pagina mea de mail(yahoo) imi sare avira si imi zice ce este infectata,sa fie la fel ca in cazul Bitdefender

 3. Adrian

  La mine nu a mers…la voi a mers? Nu merge pentru cei din romania? Macar trebuia specificat ca sa nu mai incerc aiurea!!! cum ai specificat si la cel cu security suite trebuia specificat si la asta.

 4. ciprian

  cel mai bun antivirus mi se pare avira

 5. UnuMic

  Requested URL: https://ad.yieldmanager.com/st?_PVID=QkbV3
  https://ad.yieldmanager.com/st?_PVID=97AAjGKIgrg1PPcySlWPyAG9WSWvlkpVlm4ACIJf&ad_type=iframe&a

  Category/categories:
  Malware

  Da este la zi,din ce am vazut cred ca imi blocheaza o poza..o reclama,cred,undeva in dreapta unde tot apar reclamele alea idioate de la yahoo.Practic daca sunt in imbox, mesajul il am intr-o fereastra din dreapta,daca dau pe Spam (e gol )imi apare pe toata pagina.

 6. UnuMic

  Ok,Multumesc de raspuns.

 7. Sorin

  Deci nu merge pentru România.

  We are sorry but this promotion is not available in your region.

 8. Florin

  Am folosit Avira timp indelungat pana ce i-a scapat un virus al carui nume nu-l mai cunosc.Era versiunea free,upgradat la zi.De atunci folosesc BitDefender,care sper sa nu ma dezamageasca.

 9. Bogdan2901

  Multumim mult, Radu 😀

  Tine pe veci blogul si niciodata nu va trebui sa mai cumpar antivirus :))

 10. UtilizatorAvira

  Ce mi se pare cel mai trist e faptul ca eu foloseam Kaspersky Antivirus de prin 2003 si nu m-a dezamagit niciodata pana acum 2 luni. Il tineam cu update la zi, de fiecare data cand downloadam ceva il scanam cu el si tot asa ( paranoia ). Pana cand intr-o zi am downloadat un keygen ( mea culpa ) si l-am scanat bine mersi cu antivirusul am deschis programul si…( poc ) ce credeti ca s-a intamplat ? Mi-a infectat tot calculatorul, imi modifica pana si html-urile din calculator in care insera un redirect catre un site fara sa imi modifice pagina, ma rog mi-a facut zob toate .exe .html .etc… Am scanat calculatorul apoi cu vreo 7 antivirusi, inclusiv versiuni online, am observat ca Avira a fost singurul care ii mirosea. In final virusul era o versiune de virus modificata numita VIRUT. Am fost nevoit sa formatez 2 harduri externe de 500 GB si calc meu 300 de GB, am pierdut tot in cele din urma asa ca am reinstalat complet tot si doar asa am scapat. Concluzia e ca am inceput sa folosesc Avira si stau si ma gandesc daca e cel mai bun sau sunt altele…( sunt in teste ! ). Pana acum multumit, se pare ca nemtii se pricep si la antivirusi nu numai la masini, sper sa nu ma dezamageasca !

Leave a Reply