Cititorii PC-WELT au desemnat AVIRA “Brand-ul anului 2009”

aviraPC-WELT, o celebra revista de IT din Germania a decernat Avira distinctia de “Brand-ul anului 2009”. Ceea ce este special este faptul ca este al treilea an consecutiv cand AVIRA a iesit in top-ul Produselor de Securitate din cadrul studiului “Brand Awareness International” Cu 37 de procente, cititorii PC-WELT au ales Antivir ca cel mai popular produs de securitate.

Procentul a luat in calcul valorile medii privind evaluarea: Calitatii Produsului, Costul, Suport Tehnic Bun, Tehnologie de ultima ora, Eficienta in consumul de energie, Increderea in Produs.

AVIRA detine un procent de peste 50% din piata germana de produse de securitate.

“Brand Awareness International 2009” este cel mai mare studiu international al imaginii brand-urilor din industria IT si piata de produse electronice. Este realizat de PC-WELT de 16 ani la rand.
La acest studiu au participat 16400 de respondenti ce au evaluat 379 de brand-uri in 24 de domenii de activitate.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Cititorii PC-WELT au desemnat AVIRA “Brand-ul anului 2009””

 1. s

  ar trb si revista chip sa laude bitdefender… ca vad ca se poarta

 2. andrei

  În 2008 Chip a desemnat produsul anului, la categoria software, Kaspersky Internet Security, deci până aici cu „mândria naţională”. Şi dacă am ajuns în acest punct, nu ştiu cât de românească este revista Chip, atâta vreme cât ea se bazează pe o licenţă în `91 de la Vogel Media International. Iar Avira merită. Ne mai îmbolnăvesc ei de nervi uneori, dar ce-i al lor e-al lor.

 3. Radu_Bn

  CHIP nu mai e “sub umbrela” Vogel de o vreme. Mi se pare corect sa promovezi produsul cel mai bun. Poate din cititorii aia majoritatea au Avira acasa si sunt multumiti, asa ca au votat Avira.

  Eu am KAV acasa, cu licenta CHIP in fiecare luna, si KAV votez peste tot. Daca mi-ar place altceva, as vota respectivul produs si l-as tine si acasa.

Leave a Reply