Norton Security Scan – Devirusare GRATUITA

V-am prezentat de-a lungul timpului unelte GRATUITE de dezinfectie pentru un calculator deja infectat. De cele mai multe ori instalarea unui antivirus nu da rezultate, ci doar folosirea unui scanner portabil sau online, a unui CD bootabil, etc.

Astazi va aduc in fata un program excelent marca Symantec. Se numeste Norton Security Scan. Este un utilitar antivius gratuit ce ofera scanare la cerere (on-demand) si stergere sau curatare a Virusilor, Troienilor sau alte genuri de malware.

Norton Security Scan

Norton Security Scan utilizeaza definitiile de virusi Symantec pentru a identifica amenintarile (virusii). Definitiile sunt actualizare automat odata ce PC-ul este conectat la internet. Se poate utiliza si functia de programare a scanarilor la o data\zi potrivita. Nu intra in conflict cu alt produs de securitate (antivirus, anti-spyware, etc) instalat in calculator.

In ceea ce priveste detectia este mult mai eficient fata de Dr.Web CureIT, spre exemplu, insa la dezinfectie Dr.Web exceleaza in anumite situatii.

Norton Security Scan

Acest produs este parte a Google Pack.
Poate fi descarcat GRATUIT de pe site-ul: https://pack.google.com, unde se va bifa programul si se va descarca download manager-ul Google care va instala utilitarul.

norton security scan

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “Norton Security Scan – Devirusare GRATUITA”

 1. Valigw

  Am sa incerc si eu, mi se pare excelent daca si dezinfecteaza. Am mai folosit si https://security.symantec.com/sscv6/WelcomePage.asp , dar acest scaner on line doar detecta virusii ! Ar mai fi si alte diferente intre cele doua ?

 2. Virginica Maria

  sa fie asta programul norocos?

 3. Xpander
 4. oana

  doar versiunea full dezinfecteaza ! 🙁

 5. Radu_Dr

  Versiunea asta scoate doar spyware.

  Scrie chiar in fereastra principala.

 6. Mihai

  Vreau si eu o scanare rapida si agratuita a pc..unde pot gasi? sa mearga 100%.si sa stearga din virusi..am in pc.doar metin si ceva programe..si ma tot delogheaza de pe metin..si eu zic ca ar putea fi de la un virus.ma puteti ajuta???aaaaaaaaaa

 7. setmefree

  @Mihai incearca cu Malwarebytes Anti-Malware

 8. eugenia dinca

  am nevoie de un antivirus

  1. Nick

   Caută pe aici, o să găseşti ceva … 🙄

   1. happyday

    si cand te gandesti ca, peste cateva luni, fiinta asta isi deschide blog in materie de produse de securitate…nu crapi de ras? 😆 😆 😆

 9. setmefree

  @eugenia dinca uite aici antivirusi.
  https://www.faravirusi.com/2011/05/05/comodo-internet-security-5-pro-un-an-licenta-gratuita/
  https://www.faravirusi.com/2011/06/20/panda-antivirus-pro-2012-6-luni-licenta-gratuita/
  https://www.faravirusi.com/2011/06/29/avira-premium-security-suite-3-luni-licenta-gratuita-3/
  Si daca toate aceste AV-uri poti cauta mai bine tu pe acet blog si vei gasi tot ce vrei sau imi poti da o adresa de email ( de preferat sa fie temporara ca sa nu ai alte probleme….https://www.faravirusi.com/2010/12/21/adresa-de-email-temporara-pentru-securitatea-ta/…si iti dau o licenta la Avast pro pa care am castigat-o la un concurs aci pe blog si mai e valabila pana in Decembrie 2011) …deci in concluzie vezi ce ti se potriveste mai bine ;))

Leave a Reply