BitDefender pentru Linux si FreeBSD – licenta GRATUITA un an

bitdefender antivirus scanner for unices

Nu multi folosesc sistemele de operare Linux sau FreeBSD, insa Linux-ul atrage pe tot mai multi. Un lucru pentru care este renumit este lipsa virusilor. Ei bine, nu e chiar asa. Desi numarul lor este extrem de redus, exista cateva mii si numarul lor incepe sa creasca pe masura utilizarii sistemului de operare.

Ei bine, pentru cei care utilizeaza sistemele de operare amintite, exista o promotie de la BitDefender. Programul se numeste BitDefender Antivirus Scanner for Unices. Este un scanner construit pentru Linux si FreeBSD si permite scanare antivirus si antispyware la cerere (on-demand) atat pentru partitiile de tip UNIX cat si pentru cele Windows.

Distributii pentru care exista suport:

RedHat Enterprise Linux 3 sau mai nou; SuSE Linux Enterprise Server 9 sau mai nou; Fedora Core 1 sau o versiune mai recenta; Debian GNU/Linux 3.1 si altele mai noi; Slackware 9.x, Mandrake/Mandriva 9.1, FreeBSD 5.4 sau versiuni mai noi

Pentru a obtine licenta procedati asa:

Intrati aici, completati cu nume si adresa de e-mail si apasati “Send”.
Veti primi un e-mail cu licenta valida pentru un an de zile.

Descarcati BitDefender antivirus: versiunea pentru Linux sau cea pentru FreeBSD si folositi cheia obtinuta pentru a activa licenta GRATUITA pentru un an de zile.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “BitDefender pentru Linux si FreeBSD – licenta GRATUITA un an”

  1. Radu_Dr

    E bun doar de scanat fisiere descarcate de pe internet.

    Si oricum a fost free inca de la lansare, de fapt inregistrarea e doar o formalitate.

Leave a Reply