F-Secure Online Scanner 4.1 a fost lansat

Noul scanner online F-Secure a fost lansat si cuprinde aceeasi tehnologie de detectie si curatare ce va fi prezenta in noile sale produse 2010, pe care vi le-am prezentat deja in doua articole, ce merita sa fie citite pentru a afla noutatile acestei linii de produse (si nu sunt putine).

Pe langa metodele si motoarele de scanare deja existente a fost adaugat noul motor Aquarius (powered by BitDefender) si de asemenea a fost mult imbunatatita detectia euristica si dezinfectia virusilor detectati. In plus are si o noua interfata grafica.

Este disponibil si in limba romana, alaturi de engleza si alte cateva limbi. Poate fi accesat aici: https://ols.f-secure.com/
Un lucru important: spre deosebire de alte scannere online (BitDefender, ESET, etc) poate fi rulat si in Firefox, nu numai in Internet Explorer.

Atunci cand PC-ul este infectat, iar antivirusul instalat nu reuseste sa curete virusii, F-Secure online scanner poate fi o optiune excelenta.

Iata-l mai jos in actiune (3 poze):

F-Secure online scanner

F-Secure online scanner

F-Secure online scanner

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “F-Secure Online Scanner 4.1 a fost lansat”

 1. mike

  am incercat sa scanez, si mi-a gasit avira , “Trivial-28 (A)´´ si HTML/Sily.Gen.

  ce ar trebui sa fac sa-i dau ignore sau sa-i dau deny access???

  – sunt intradevar virusi in aceasta scanare sau e alarma falsa, sau ceva fisiere ce trebuie rulate cu F-secure ???

  mersi
  mike

 2. mike

  multumesc pentru raspuns.
  dupa ce ii dau start la scanare, in timp ce descarca fisierele pt. scanare, cand ajunge pe la 70,80 % apare semnalul de la avira si spune ca https://fsbwserver.f-secure.com:80/8/FR/167f1910/cran.ivd…….contains recognition pattern of the HTML/Silly.Gen html script virus. si apoi optiunile move to quarantine, deny access si ignore.
  eu i-am dar ignore avand incredere in informatiile de la tine si de pe site si cred ca sunt verificate de un expert. si apoi mi-a gasit ceva si le- a si curatat zice el. dar am scanat dupa acceea si cu avira , si mi-a gasit vreo 4 fisiere in sistem volum information, so cred ca e infectat….pot sa-l curat cu ceva sau e mai bine sa-mi formatez Hdd-ul desi nu stiu daca se va curata, pt. ca am un laptop si am numai Cd de recovery, si nu stiu cum as putea sa-l curat sau sa-l formatez cu adevarat.
  mentionez ca am zonealarm ca firewall instalat cu toate mai putin antivirus, si am avira security suite cu toate si configurat dupa explicatiile de pe site-ul tau, mai putin firewall, asa ca nu mai stiu ce ar trebui sa fac, ca sa fiu ok.
  eu mai intru si pe la banci pe unde am conturi, sper sa nu-mi afecteze soldu…

  mersi mult ,
  daca poti sa-mi recomanzi ceva m-as bucura
  bye mike

 3. mike

  mersi.

 4. Mike

  buna,
  mai am o intrebare si totodata o rugaminte, cum pot sa inlatur sau sa curat === TR/Spy.Agent.PR === mi-a gasit Avira in Sistem Volum information acest troian .

  mersi
  mike

Leave a Reply