Avast! 5 Security Center – Primele Poze + alte informatii

avast!Va informam acum ceva vreme ca Avast! 5 va apare in curand. Iata si cateva informatii oficiale plus 5 poze.

Programul va fi lansat in luna Octombrie si va fi oferit in 3 variante: AV gratuit, AV cu plata (ce va inlocui avast! Professional edition) si un Internet Security. Toti clientii actuali avast! vor primi gratuit upgrade la noua versiune.

Versiunea cu plata a Antivirusului include toate caracteristicile versiunii gratuite plus un nou modul de virtualizare. Avast! Internet Security (produs NOU) va contine filtru antispam si firewall.

Incepand cu versiunea 5, avast! are suport oficial pentru detectie euristica (proactiva), desi era prezenta intr-o masura inca din versiunea 4.8. Va fi adaugata si detectia Programelor Potential Periculoase – Potentially Unwanted Programs (PUPs).

Programele au fost construite pentru a avea un consum foarte scazut de resurse si de asemenea motorul antivirus contine si alte imbunatatiri ce vor fi dezvaluite de avast! intr-un viitor apropiat.
Cel mai important lucru pentru un utilizator novice si intermediar este schimbarea interfetei grafice care este destinata atat celor initiati dar si celor mai putin cunoscatori intr-ale securitatii.

Iata si primele poze:

Avast file shield

Avast! 5 - Setari


Avast! 5 - Scanare


Avast! 5 - statistici

Avast! 5 - detectia

Sursa: Avast! Blog

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “Avast! 5 Security Center – Primele Poze + alte informatii”

 1. J

  frumos, sunt fan avast de cativa ani…abia astept sa lanseze versiunile noi

 2. dragos

  super avast e cel mai tare. deabia stept versiunea cea noua avast 5. era puternic,,,,acum o sa fie si mai puternic……..felicitari.

 3. darxide

  Inca un fan si aici 🙂

 4. Sauddy

  Sa vina mai repede si sa nu dezamageasca,sa fie consumatorul celor mai putine resurse din comp….sa fie cel mai bun!

 5. suparat

  calculatorul meu se blocheaza si nush cum sal fac sa mearga la loc. Cum adica se blocheaza ? Adica la unele jocuri in timp ce ma joc mi se blocheaza si nu functioneza nimic ( alt+f4 ; ctrl+alt+delete ; esc ) decat restart sau tur of de la unitate. CE SA FAC ? VA ROG RASPUNDETIMI !!

 6. Rar3sh

  Abea astept!!

 7. Avast!

  Avast 5.0 este inca un proiect Beta(prototi)

 8. Andr3w

  il am de 6 ani si nu m am probleme si situri cu virusi am vizitat mii

 9. Entiu

  Sunt si eu multumit de Avast-ul meu 4.8, ca m-a scapat de atitia virusi. Poate si pe asta nou, se va gasi cineva sa-l traduca in RO

Leave a Reply