SuperAntiSpyware are acum suport pentru Windows 7

SUPERAntiSpyware este un program deosebit de eficient in detectarea si indepartarea anumitor categorii de malware. Iata principalele sale caracteristici:

  • Scanare rapida, completa si particularizata a Hard Disk-ului, a dispozitivelor amovibile, a Memoriei, Registry, a unor foldere individuale.
  • Detecteaza si indeparteaza Spyware, Adware, Malware, Trojans, Dialers, Worms, KeyLoggers, HiJackers si alte tipuri de amenintari.
  • Repara Conexiunea Internet, Desktop-ul, Editarea Registry, Task Manager si multe altele prin sistemul centralizat de reparare a efectelor secundare ale virusilor.

Este, alaturi de Malwarebytes Anti-Malware si Spyware Doctor, preferatul meu in a indeparta intrusii de tip adware\spyware\trojan din sistem.

Astazi a fost lansata versiunea 4.27.1002 a programului care are suport pentru Windows 7 x86. Drivere pentru Windows 7 x64 vor urma in curand.
Puteti descarca SuperAntiSpyware dand click pe urmatorul link:

https://www.softpedia.com/get/Internet/Popup-Ad-Spyware-Blockers/SUPERAntiSpyware.shtml

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “SuperAntiSpyware are acum suport pentru Windows 7”

  1. SuperAntiSpyware pentru Windows 7 | Windows 7 World

    […] Informatia a fost prima adta postata pe FaraVirusi.com […]

  2. FaraVirusi.com » Test Comparativ: Malwarebytes Anti-Malware vs SUPERAntiSpyware

    […] aici, sigur vei dori sa te abonezi la feed-ul RSS pentru a primi noutatile de pe aceasta pagina.SUPERAntispyware si Malwarebytes Anti-Malware sunt doua dintre cele mai eficiente programe in ceea ce priveste […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.