USB Threat Defender – GRATUIT (se obtine doar ASTAZI)

UUSB Threat DefenderSB Threat Defender este un AntiVirus pentru USB ce utilizeaza o tehnologie Proactiva unica pentru a scana. Aceasta este combinata cu o detectie bazata pe definitii pentru a oferi o protectie eficienta. Lupta impotriva virusilor propagati prin dispozitivele USB, acei virusi ce sunt de multe ori ratati de un antivirus traidtional.

Acest nou nivel de protectie nu numai ca protejeaza impotriva propagarii virusilor de tip USB, dar de asemenea deviruseaza PC-ul de virusii deja existenti.

In mod normal costa 39.95$ dar este oferit GRATUIT doar astazi, 7.08.2009 pe site-ul Giveaway of the Day.
Astfel obtineti licenta gratuita si actualizari gratuite pe viata pentru acest produs.

Are suport pentru Windows 7, ca de altfel si pentru Windows XP, 2000 si Vista.

Click aici pentru a obtine licenta:
https://www.giveawayoftheday.com/usb-threat-defender/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “USB Threat Defender – GRATUIT (se obtine doar ASTAZI)”

 1. Mikay

  il instalez in pc sau pe stick? 😀

 2. ads

  Pacat ca nu am fost ieri pe faza ca sa prind licenta 🙁
  Tocmai am reinstalat XP si m-am si infectat. Am un MP3 cu memorie de 2gb, si pe el tin toate kit-urile la programele utile din WINDOWS. Am introdus MP3 in unitate ca sa instalez Microsoft Security Essentials de pe el, dupa care am conectat PC la internet(pt. prima data dupa instalare) am facut update la antivirus si am dat un scan full. Virusii erau pititi in 5 fisiere ascunse(protejate de sistem) de pe MP3. Le-am sters manual si am zis ca e gata, nu mai am probleme, sistemul e curat. Ca sa ma asigur ca e asa am mai scanat cu BitDefender Live CD si cu MalwareBytes. Atat sistemul de operare cat si mediul extern au iesit curate dupa ultimele doua scanari.
  Problema a urmat dupa aceia, a doua zi MSE imi descopera astea https://www.sharemobile.ro/dls/share/34029/Conficker.JPG plus ca imi apare o eroare din Windows “Generic Host Process for Win32 services” – Send error report
  Problema asta imi apare in fiecare zi acelasi virus si aceiasi eroare.
  Recunosc ca am inchis update-le de la Microsoft, am lasat XP SP3 asa cum l-am instalat de pe CD. Imi recomanzi sa fac update si sa la Windows Update deschis?

 3. RazvanGR11

  Recomand să faci update la Windows să fii la zi cu el, scanări cu Kaspersky/EarthLink Protection (cu update la zi) şi Spybot Search & Destroy (cu update). Caută pe web modalităţi de devirusare manuală dacă nu reuşeşti cu prog de mai sus. Încearcă să intri în Safe Mode dacă poţi.
  Alte programte utile: Autoruns, Unlocker, Windows Worms Doors Cleaner v1.4.1
  Spor la treabă şi succes !

 4. ads

  Am rezolvat in alt mod. Ieri si astazi MSE nu a mai detectat nici un virus, iar Windows nu a mai dat nici o eroare. Am folosit si folosesc in continuare Advanced SystemCare Free.
  Ramane de vazut daca eroarea aia va mai aparea sau nu pe viitor.
  Multumesc oricum pt. sfaturi.

Leave a Reply