Sophos Anti-Rootkit (GRATUIT) – acum compatibil cu Windows 7

Rootkit este un termen folosit larg demult si initial era adresat sistemelor de operare Linux. Acolo era folosit pentru a prelua controlul acestora si pentru a accesa de la distanta sistemul de operare fiind ascuns de Administratorul Pc-ului prin diferite tehnici.

Un program de tip rootkit este dificil de detectat si la fel de greu de indepartat si asta deoarece foloseste diverse metode de a se ascunde de sistemul de operare si de multe programe antivirus clasice.

Sophos Anti-Rootkit alaturi de alte programe asemanatoare este GRATUIT si ofera scanare si indepartare pentru asemenea tipuri de virusi. Foloseste o tehnologie avansata si acum, noua versiune ofera suport si pentru Windows 7.

sophos anti-rootkit

Descarca Sophos Anti-Rootkit accesand urmatorul link:
https://www.sophos.com/products/free-tools/sophos-anti-rootkit.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Sophos Anti-Rootkit (GRATUIT) – acum compatibil cu Windows 7”

  1. ads

    A gasit cateva fisiere ascunse, infectate. Le-a eliminat fara probleme si sistemul functioneaza bine in continuare.

  2. inginerul

    Am o mare problema si sunt mort de frica.Cineva mi-a schimbat parola de Y!M.Cand am vazut am intrat in pamant de frica.Am reusit sa o schimb o data cu I can’t acces my account,dar acum,iar mi-a fost schimbata si nu stiu daca o sa mai pot face ceva.Vreau sa dau intr-un fel sau altul un mail la Yahoo Romania sau undeva unde sa fiu ajutat.Plang rugandu-ma la Dumnezeu sa fie ajutat.Poate cineva sa ma ajute sa repar intr-un fel aceasta problema.Aproximativ toate conturile mele sunt pe acel ID si nu am nici-o copie de siguranta.Am cu adevarat nevoie de ajutor.Va rog,ajutati-ma intr-un fel.

  3. inginerul

    Nu o mai stiu :((.Am reusit sa mi-o amintesc pe prima,dar a doua nu o mai stiu si din cauza incercarilor repetate,pana maine nu am acces la cont :((.

Leave a Reply