Astaro Security Gateway – 3 ani GRATUIT

astaro gatewayAstaro Security Gateway (ASG) pentru uz personal este o versiune complet functionala a programului ASG, avand toate optiunile si functiile acesteia, GRATUIT pentru utilizatorul casnic. Contine Firewall pentru protejarea Retelei, Filtru Web, Filtru Mail si functii VPN.

Pe scurt acest program transforma un PC intr-un firewall\gateway ce se interpune intre modem si PC-ul dumneavoastra filtrand datele si traficul impotriva hacker-ilor, virusilor, spam-ului, etc. Acest program nu necesita sistem de operare si de altfel va sterge toate datele de pe celalalt PC, instalandu-si propriul SO, Linux-based.

Caracteristicile principale:

Creste latimea de banda a conexiunii Internet
Te poti folosi cu usurinta de mai multe conexiuni la Internet in acelasi timp, asigurand o latime de banda mai mare calculatoarelor tale.

Protejeaza-ti copii pe Internet
Utilizeaza Filtrarea Web pentru a bloca site-urile cunoscute ce contin virusi, spyware si asigura un raport complet al paginilor accesate de copii dumneavoastra.

Rezolva problemele legate de Spam
Existenta unui Filtru Mail va curata inbox-ul de e-mail-urile nesolicitate, reducand nivelul de mesaje spam folosind o configurare POP3 sau SMTP

Acceseaza Reteaua de Acasa de oriunde
Folosind tehnologia VPN, te poti conecta la PC-ul tau de oriunde putand accesa intreg computer=ul, transfera fisiere, printa documente si toate acestea chiar si de pe un dispozitiv iPhone.

Conecteaza-te cu alti prieteni sau la birou
Creaza un tunel de comunicare permanent cu alte dispozitive ASG, interconectandu-te cu prietenii, sau folosind o conexiune perfect criptata cu Pc-urile Astaro de la birou.

Opreste Virusii de pe Web si E-mail
Motorul de Scanare Dublu opreste virusii din fisierele descarcate, atasamentele email sau de pe paginile de internet. Astaro le opreste inca din PC-ul gateway, inainte de a junge in celelalte PC-uri utilizate.

Pentru a obtine licenta GRATUITA pentru 3 ani si pentru a afla si mai multe informatii despre acest produs excelent accesati urmatorul link:
https://www.astaro.com/our_products/product_overview/landing_pages/ct_special

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Astaro Security Gateway – 3 ani GRATUIT”

 1. Anonim

  Radu,,daca citesti acest mesaj,,am nevoie de ajutorul tau urgent,,,am avut pc-u infectat cu virusi am lam scanat cu Avira si Malwarebytes (am dezinfectat pc-u) dar se pare ca avira mia sters Paintu si Windows Fax Picture wiever si nu stiu cum sa le intalez din nou :(( deci am o mare pb te rog daca ma poti ajuta lasa comment aici,,

 2. Edward

  Ma poti contacta pe e-mail la adresa: edbardan@gmail.com. Mentioneaza si ce versiune de Windows folosesti ca sa stiu ce executabile sa-ti dau!

 3. catalin c

  am avut si eu MALWAREBYTES dar se pare ca KIS2010 mi-a gasit niste procese ascunse odata ce l-ai instalat deci se pare ca nu e chiar asa de “curat” acest program poate fi manipulat de un hacker , daca aveti indoieli cautati pe google …. ptr anonimul de mai sus

 4. catalin c

  DA, radu unele programe pe care le-am incercat citind acest site si incercand sa testez si eu unele programe m-au costat infectarea computerului cu un trojan destul de persistent si cu SPR TOOL REBOOT J de care nu mai scap precum si de rootkituri peste 150 numai in partitia C…… a auzit cineva de trojan downloader DADOBRA .BRU???? …… va spun sincer ca mi-e si frica sa mai deschid calculatorul, please help :(, cat despre OUT POST FIREWALL SI F-security se pare ca au ceva de genul hook.dll …. aceste procese par suspecte la un firewall…. ce fel de “CARLIGE” sunt acestea ???……. sau noi consumatorii suntem momeala?????, cat despre softuri recomand SPYWARE TERMINATOR , gaseste totul de pe hard……

 5. OLGHI

  Atentie cine poate sa ma ajute http://www.hangarhosting.info site de spam 100% care apartine domnului Criste, stefaniu.criste.AT.gmail.com (GUPI) folosind programe care ne fura mailurile din imbox si tot el striga hotii asa am vazut pe siteul dansului.
  Primesc cca 6-8 spam-ui în inbox pe zi de la serverul https://www.hangarhosting.net care ii apartine, pe adresa mea de gmail. Ce putem face în privinţa asta? Da, mi-a ars calculatorul prin ceea ce mi-a trimis acel server intradevar aveam un PC mai vechi dar mi-am luat unul mai nou, asa ca am zis sa-l feresc de asemenea specimente precum acel GUPI de pe siteul de mai sus. Tare scârbos, dar deh…Acea persoana nu este notabila în sensul cuvantului bloger, este doar utilizator, n-a apărut la televiziune, nu s-au scris articole despre el, nu există niciun fel de surse.
  Este greu cand nu cunosti sistemul si un nenorocit ca acesta iti trimite spamuri in casuta de e-mail. La noi se obişnuieşte să nu se tina cont de ce doresc utilizatorii care odata intrati in baza dumnealui de date se sterg prin care se comfirma stergerea persoanei dar in fond sunt minciuni de al unui jegos care cunoaste sistemul informatic. Un prieten de familie mi-a spus urmatorul lucru: Ca exista programe facute special pentru a naviga si cauta adrese de email pe internet. Ele cauta in codul html text de forma nume@domeniu.de si le adauga in baza de date. Eu cred ca si domnii de pe acest site Hangar Hosting. care fac lafel.

Leave a Reply