Glary Utilities – GRATUIT

Probabil ca traind in lumea lui TuneUp Utilities sau a altor utilitare consacrate de tuning si cleaning pentru PC, uitam ca exista alternative gratuite, poate la fel de puternice  sau la fel de practice. De aceea, va recomand un program pe care-l folosesc de aprox. 2 luni si ma multumeste prin eficienta si consumul mic de resurse. Poate ca nu are interfata fancy a utilitarelor consacrate, dar se achita bine de sarcini.

Programul in cauza se numeste Glary Utilties. Prezentat pe scurt, programul face urmatoarele lucruri:

– Optimizeaza, curata si ofera o performanta crescuta sistemului de operare.

– Protejeaza intimitatea si securitatea

– Opreste spyware, trojans si adware

Interfata in Limba Romana (urmati instructiunile din josul paginii)

– Repara unele erori din diverse aplicatii

– Interfata, simpla, rapida si prietenoasa

Modul One-Click Maintenance (da, da, ca si cel din TuneUp 🙂 )

– Numai pentru uz personal

Download: Click aici !

Solutie recomandata pentru cei ce nu vor sa dea bani pentru un astfel de utilitar, dar doresc sa aiba un computer curat.

ATENTIE: Protectia anti-malware este bazata pe imunizarea browserelor (schimbarea unor setari cu posibile brese de securitate). Nu contine modul antivirus rezident, tocmai de aceea nu il prezint ca pe o solutie de securitate!

Pentru a activa interfata in Limba Romana, descarcati fisierul acesta si apoi il copiati in “C:\Program Files\glary utilities\Languages\”.

Un articol scris de Edward

19 responses to “Glary Utilities – GRATUIT”

 1. Nelu

  Un program foarte bun pentru curatarea computerului.
  Are si versiune portabila.
  Ultima versiune este 2.15 si la instalare primul lucru care trbuie sa-l faci este sa alegi limba, deci poti sa alegi de aici limba romana, care este inclusiv pentru gidul de instalare.

 2. tudor

  pai nu face cam aceleasi lucruri pe care le face si ccleaner ? si unde arata ca opreste spyware si trojans ,ca l-am instalat si functia asta nu apare ?!

 3. ShadE

  Un lucru bun este că apare și Windows 7 ca fiind suportat.

 4. eu

  Eu acum folosesc CCleaner…oare se merita sa-l instalez (si) pe asta ?

 5. un om

  ccleaner si deffragler nu sunt suficiente ? rog raspuns.

 6. ShadE

  Exact asta am făcut eu. Aveam CCleaner și acum am și Glary. Pe Vista foloseam combinația CCleaner + TuneUp 2009 dar cum acesta din urmă nu merge pe Windows 7, Glary pare decent.

 7. Edward

  Este de preferat Glary Utilities combinatiei CCleaner si Defrag. Merita sa-l instalezi !

 8. Edward

  @ Tudor: Am scris foarte clar in ce consta acea functie, citeste tot articolul.

 9. yo9fah

  … cum spunea cineva … prea multa securitate … prea multa curatare … oare unde duce asta !? … la “paranoia” !?

 10. Simplu

  Am scris si eu acum ceva vreme despre program, insa intre timp am uitat de el. Merci ca mi-ai adus aminte, extrem de util.

 11. ads

  Eu folosesc Advanced SystemCare de pe http://www.iobit.com, care la fel, e gratuit. Ce m-ar face sa renunt la el, in favoarea lui Glary Utilities?

 12. Edward

  Faptul ca versiunea Advanced SystemCare este infestata de dialoguri gen: Buy Now, Buy the full version to do that, etc … :). Totusi este la alegerea ta ce folosesti. Eu nu m-as complica pentru nimic in lume cu o aplicatie care este de fapt platforma-preview cu scop de marketing cum este Advanced System Care Free…

 13. ads

  Bine, bine da la aplicatiile astea gratuite, in speta Glary Utilities cine lucreaza la ele? Fac munca voluntara din pasiune in genul celor de la Linux?

 14. Edward

  Nu, exista si o varianta comerciala a aplicatiei, care are module in plus. De acolo castiga compania :). Ca tot aduci vorba de Linux, e ca diferenta dintre RedHat si Fedora Core :D.

 15. ads

  Ok, atunci m-ai lamurit, o instalrez 🙂

 16. FaraVirusi.com » Perfect Utilities – Optimizare GRATUITA a PC-ului

  […] pentru a primi noutatile de pe aceasta pagina.Prietenul meu Edward va prezenta acum cateva zile programul Glary Utilities ca o alternativa excelenta la TuneUp […]

 17. FaraVirusi.com » Glary Utilities Pro – licenta GRATUITA (oferta doar azi, 14.01.2010)

  […] Programul poate fi descarcat si utilizat GRATUIT urmand link-ul de mai jos: https://ro.giveawayoftheday.com/glary-utilities-pro-holiday/ Oferta este valida 24H, astazi, 14.01.2010. Va reamintesc ca prietenul meu edward a scris mai demult un articol despre acest produs. Il puteti citi aici. […]

 18. Glary Utilities Pro – licenta GRATUITA un an (oferta valida doar 24H)

  […] Completati cu adresa de e-mail in casuta indicata, apasati Submit si activati produsul conform instructiunilor. Va reamintesc ca prietenul meu edward a scris mai demult un articol despre acest produs. Il puteti citi aici. […]

 19. daniel

  salut ma intrebam daca este un soft ce repara erorile la jocuri pt calculator ,as vrea un raspuns daca se poate iar in rest va doresc multa bafta

Leave a Reply