Dr. Web CureNet! Beta – Deviruseaza-ti Reteaua de Calculatoare

Dr. WebDr. Web, lanseaza versiunea Beta a noului sau produs antivirus denumit Dr.Web CureNet! Noul soft este destinat sa realizeze scanari centralizate si devirusari pe computerele si serverele ruland MS Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/Windows 7.

Dr.Web CureNet! este un antivirus gestionat in mod centralizat cu scopul de a aduce o imbunatatire antivirusului folosit de companii, companii ce doresc sa pastreze totusi si antivirusul de baza pe care-l folosesc deja. Dr.Web CureNet! va veni in ajutor intr-o situatie critica daca programul antivirus nu reuseste sa detecteze si neutralizeze virusii.

Dr.Web CureNet! este un scanner fara protectie in timp real, o varianta a deja celebrului Dr.Web CureIT. Acest program este distribuit pentru fiecare Pc din retea. Dupa ce acele scanere sunt lansate (nu necesita instalare) pe serverele si pc-urile tinta, ele vor realiza actiunile necesare si apoi se vor sterge automat. Dr.Web CureNet! nu necesita un server activ sau alte soft-uri aditionale si poate fi lansat si de pe un stick USB. Chiar si un administrator neexperimentat poate lucra cu acest program.

Doctor Web este gata sa primeasca orice utilizator disponibil de a testa acest nou program. Pentru a participa la testarea Beta este necesara inregistrarea.

Dupa aceea, programul se poate descarca de aici: https://beta.drweb.com/files/

Iata si primele poze:

dr. web curenet

dr. web curenet


dr. web curenet

dr. web curenet

dr. web curenet

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Dr. Web CureNet! Beta – Deviruseaza-ti Reteaua de Calculatoare”

  1. netten.ro

    Super Tare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))

Leave a Reply