Paragon Rescue Kit 9.0 Express – GRATUIT

Paragon realizeaza multe programe deosebit de utile, stabile si de incredere: Partition Manager , Paragon Total Defrag, Paragon Drive Copy, etc.
Paragon Rescue Kit 9.0 Express, este un CD bootabil ce poate remedia problemele de boot si integreaza unelte de recuperare a datelor cand sistemul de operare refuza sa mai porneasca. Aceasta se poate intampla din mai multe motive, printre care un virus. In acele cazuri se poate de asemenea folosi si un CD antivirus bootabil pentru scanare, insa nici acesta nu poate remedia orice probleme.
In plus fata de cele prezentate, Paragon Kit 9.0 reuseste sa recupereze si partitiile sterse cu un efort minim.

paragon rescue kit 9

Cea mai buna optiune a programului este poate cea de a corecta Boot-ul, ce remediaza majoritatea problemelor de bootare (pornire) a sistemului de operare Windows. Iata si alte caracteristici:

Wizard de Transfer de Fisiere – Prin aceasta va putea recupera informatiile de pe HDD sau partitia de Windows, ce se pot copia pe o alta partitie sau pe un CD\DVD.

Undelete Partition – Cand stergeti o partitie (fara alte formatari aditionale) soft-ul de management al disc-urilor sterge doar referinta acesteia din Tabelul de Partitii, lasand astfel posibilitatea de a o recupera mai tarziu. Wizard-ul de recuperare a partitiei cauta si gaseste partitiile sterse. O partitie restaurata va fi complet functionala, atat timp cat nu au fost create, mutate alte partitii.

Exista de asemenea si o versiune Profesionala care ofera cateva functii in plus: Configurator de Retea, Wiping, Curatarea parolei Windows si Editor Registry.

Pentru a obtine Paragon Rescue Kit 9.0 Express in mod GRATUIT apasati pe link-ul de mai jos:

https://www.paragon-software.com/home/rk-express/download.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Paragon Rescue Kit 9.0 Express – GRATUIT”

  1. FlorinS

    Multumesc mult – un program foarte bun si deosebit de util.

  2. Braila - Download Software » Paragon Rescue Kit 9.0 Express
  3. FaraVirusi.com » Paragon Rescue Kit 8.5 Professional – GRATUIT doar astazi (9 sept)

    […] la feed-ul RSS pentru a primi noutatile de pe aceasta pagina.Pe data de 14 august va prezentam Paragon Rescue Kit 9.0 Express. Ei bine, exista si o versiune Profesionala care costa 99.9$, dar este oferita GRATUIT doar astazi, […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.