PC Tools Firewall Plus 6.0.0.66 Beta a fost lansat

PC Tools este firma ce realizeaza programe deosebit de utile cum ar fi ThreatFire, Spyware Doctor sau Firewall Plus.

Acesta din urma este oferti GRATUIT si este un excelent program anti-hackeri monitorizand traficul inbound si outbound si toate aplicatiile instalate. Ofera de asemenea si monitorizarea altor activitati suspecte ale PC-ului, functii ce l-au clasat printre primele in testele Matousec.com.

PC Tools Firewall Plus v6.0.0.66 beta este acum disponibil pentru descarcare oferind cateva functii noi.

PC Tools firewall plus 6

Schimbarile principale aduse acestei versiuni:

  • Profiluri – aceasta inovatie majora simplifica capacitatea utilizatorului de a aplica setari de securitate particularizate diferitelor tipuri de retele pe care le vor utiliza. Utilizatorii pot fie modifica profilul deja inclus sau crea un numar practic nelimitat de noi profiluri pentru a se potrivi cu nevoile fiecaruia.
  • Drivere de Retea Reconstruite – Driverele de Retea au suferit modificari importante pentru a putea “ascunde” complet PC-ul intr-o retea necunoscuta, stabilitatea a fost imbunatatita, a fost adaugat suport complet pentru Platforma de Filtrare Windows si o noua platforma pentru managementul protocoalele TCP\IP in Windows Vista.
  • Schimbari grafice – Interfata grafica principala, a pastrat aspectul produselor PC Tools, insa ofera o noua ordine a functiilor, una mai logica.
  • Suport Windows 7 – Firewall Plus ofera acum suport integral pentru versiunile 32-bit si 64-bit alw noului sistem de operare de la Microsoft – Windows 7.

Pentru a-l descarca folositi link-ul de mai jos:
https://www.pctools.com/mirror/6.0.0.66-b-fwinstall.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “PC Tools Firewall Plus 6.0.0.66 Beta a fost lansat”

  1. Catalin

    Au facut cateva modificari din cate observ eu si au adaugat in meiu optiunea “Profiles”

Leave a Reply